Persoonlijk

My life in pictures #32

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. De kerststemming begon er al aardig in te komen én ik ben weer eens naar een meeting gegaan, die groter was dan ik van te voren had verwacht!

Ik ontving een kerstkaartje van mijn lieve vriendinnetje Patricia en inmiddels heb ik nog een paar andere kaartjes gekregen!

De Maxi Meeting in Groningen was super gezellig! Ik heb veel mensen na lange tijd eindelijk weer gezien en ik heb het naar m’n zin gehad!

De mensen van NDC hadden de wachttafels een beetje gezellig gemaakt! Natuurlijk kon een bekertje warme chocolademelk ook niet ontbreken. Vaste routine daar haha!

Het is nu eindelijk Kerstvakantie en momenteel zit ik al een beetje in de relax mode. Ik moet er wel op letten dat ik niet te extreem ga relaxen, want er zijn wel dingen die moeten gebeuren (zoals huiswerk). Ik probeer het dingen doen en relaxen zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen, want bijkomen heb ik zeker nodig! Ook komen de feestdagen er natuurlijk aan, wat betekent: Lekker eten en samen zijn met familie. Ik hoop in ieder geval 2014 mooi af te sluiten en fris aan 2015 te kunnen beginnen!

Heb jij ook kerstkaartjes gekregen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “My life in pictures #32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.