Persoonlijk

My life in pictures #31

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik moet zeggen dat ik de afgelopen twee weken niet zoveel bijzonders heb gedaan. Wel vind ik dat het buiten erg koud is de laatste tijd. Brr!

Tosti’s eten bij Tosti World. Ik nam twee tosti’s met kaas, salami, tomaat, ui en pesto. Yummy! Elke week met de praktijkdag proberen we tijdens de lunch iets anders te eten, zodat het leuk en lekker blijft.  

Ik had bijna 250 abonnees op mijn kanaal! Inmiddels zijn het er 251 en ik ben er echt heel erg blij mee! Op naar de volgende mijlpaal!

Ik was blij, want ik kon mijn nieuwe laptop ophalen! Mijn oude laptop had het begeven en ben er snel achteraan gegaan om een nieuwe te krijgen. Het kostte me wel wat, maar ik heb het ook nodig voor school, dus een keuze had ik niet.

Een luie zondag houden waarop ik een video keek van mijn beste vriendin Liesjaa en ook video’s van andere youtubers die ik volg.

Sinterklaas kwam langs om cadeautjes te brengen! We vierden het weer samen met mijn zus, zwager en de kinderen. Erg gezellig!

Zoals maandag in een update verscheen ben ik begonnen aan Vlogmas. Het is weer een beetje wennen om dagelijks te vloggen, vooral omdat mijn familie er buiten wil blijven. Komende week ga ik ook proberen mijn camera wat meer mee te nemen. De eerste vlog zal komende donderdag online komen! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s klik dan hier om je te abonneren op mijn kanaal!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “My life in pictures #31

  1. Ben super benieuwd naar jouw Vlogmas vlogs. Snap dat het wel moeilijk is al de mensen die veel om je heen zijn er buiten willen blijven. Ik doe het niet, want ik beleef door de weeks gewoon niks… werk enzo… xxx Lucinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.