Persoonlijk

My life in pictures #30

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik besteedde voornamelijk mijn tijd aan school, maar deed daarnaast nog wat andere dingen zoals shoppen en naar een concert gaan! 

Een ontzettend leuk pakketje in de post. Deze kwam van de bedenkers van de nieuwe app Swipe & Shop waarover ik een artikeltje plaatste, Om mij te bedanken stuurden ze mij dit leuke pakket op. Lief! 

Ik ging shoppen om voornamelijk dingen te kopen voor de komende giftswap met Liesjaa. Toch kon ik het ook niet laten iets voor mezelf mee te nemen, namelijk de wintereditie van het ontworpen shirt van Larissa & Tara! Ik kreeg overigens leuke reacties van de dames zelf!

Elke woensdag hebben we praktijkdag en we besloten eerst even wat te eten op de Grote Markt voordat we aan de slag gingen.

EINDELIJK heb ik Motörhead gezien! Nouja, gezien tot er een kerel van 2 meter voor me ging staan… En dat terwijl ik aardig ver vooraan stond, echt belachelijk! Het meisje naast me was ook niet heel groot, dus die begon er ook over te klagen. We konden geen kant op! Gelukkig is ie nadat een beveiliger hem had aangesproken (omdat hij irritant deed met vrienden) al vrij snel verdwenen en konden wij weer enigszins wat zien.

Vrij weinig foto’s dit keer. Ik heb ook niet zoveel bijzonders gedaan en op sommige momenten dacht ik er ook niet zo bij na om foto’s te maken eerlijk gezegd. Vandaag rust ik een beetje uit, omdat de afgelopen dagen nogal druk waren en dan komt er weer een volle schoolweek aan!

Heb jij Motõrhead al een keer live gezien, of wil je dat nog?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “My life in pictures #30

  1. Volgens mij heb ik Motörhead een keer gezien op een festival, maar het is niet helemaal mijn muziek. Ik ben zelf ook niet al te lang, dus snap het helemaal dat het irritant is als een groot iemand voor je gaat staan, maar aan de andere kant kan die persoon ook niets aan zijn lengte doen en zal dan ook niet achteraan willen staan, maar alsnog… vervelend voor de vertically challanged onder ons 😀 xxx Lucinda

  2. motorhead is echt niks voor mij! Maar met die veel te lange kerel – zo herkenbaar, maar dan met mijn echtgenoot. 1,96 m groot dus in ieders weg! Dus een beetje begrip voor de te lange medemens *ahum*
    Alle gekheid op een stokje – gelukkig deed ie irritant, was je er meteen van af! Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.