Persoonlijk

My life in pictures #29

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Het was mijn laatste week op mijn stage en afgelopen week ging ik weer naar school. 

Klaar voor een dagje stage, waarna ik een etentje had.

Wachten is nog nooit zo leuk geweest! Ik heb normaal gesproken een hekel aan wachten, maar nu kon ik wachten onder het genot van live muziek!

Voor het eerst in mijn leven bij een Koreaans Barbecue restaurant gegeten en oh wat was dat lekker! Ik zat na de tijd propvol! Let wel op: In zulke restaurant is spicy letterlijk spicy. Ik bestelde de spicy variant van noodles en daar zat dus letterlijk rode peper in… Dat was voor mij toch wel iets té! Het restaurant heet overigens Miss Korea Barbecue en zit in Amsterdam letterlijk bij de tramhalte van Albert Cuyp.

Natuurlijk at ik daar niet alleen, maar met mijn lieve blogvriendinnetje Mariska! We hebben het super gezellig gehad en ik hoop haar nog eens te zien <3 Het zou leuk zijn als jullie even een kijkje zouden nemen op haar blog Strawburri

Om mijn tijd bij mijn zus gezellig af te sluiten ging ik samen met haar en een collega/vriendin van haar naar de bioscoop. Hier keken we The Best Of Me. Een best wel zielige film. Ik schreef er ook een artikel over. Klik hier om dat artikel te lezen.

Op mijn laatste stagedag kreeg ik een ”kleinigheidje”… Nou ik vond het best veel! Hallo; 2 dozen Merci en een cadeaukaart. Gelukkig ben ik dol op chocola, dus die dozen komen wel leeg. En die cadeaukaart komt zeker van pas!

Afgelopen donderdag ging ik om te griepprik en helaas heb ik deze keer wel bijwerkingen. Mijn arm was vrijdag heel erg dik en rood, Gisteren was het gelukkig al iets minder dik, maar de rode plek is wat groter geworden. Het is te hopen dat dit allemaal maar snel weg trekt. Overigens was ik make-uploos op deze foto en dat maakt me toch altijd een beetje verlegen. Yay voor emo hair in dit geval haha!

Het was weer even wennen om naar school te gaan en zoals ik in de personal update van te voren schreef, vond ik het ook best wel spannend. Gelukkig is mijn kijk op mijn nieuwe klas tot nu toe positief. We zijn maar met een klein groepje en daardoor is de klas ook wat hechter. Ook merk ik dat deze klas wat serieuzer ingesteld is en dat zorgt er voor dat ikzelf ook meer gemotiveerd ben!

Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

6 thoughts on “My life in pictures #29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.