Persoonlijk

My life in pictures #28

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. De afgelopen twee weken waren druk, maar wel leuk. Helaas postte ik daardoor wel wat minder artikelen, maar ik wilde natuurlijk ook niet elke dag korte afgeraffelde artikelen plaatsen. Dit keer heb ik wél meer instagramfoto’s dan de voorgaande keren. Laten we gaan kijken!

Ik loop ontzettend achter met blogs van anderen lezen! Ik probeer het allemaal weer een beetje bij te benen, maar soms kom ik er gewoonweg niet aan toe omdat ik niet altijd thuis ben na stage. Als jullie dus al opgemerkt hadden dat ik op oude artikelen zat te reageren dan weten jullie nu waarom haha! 

Eten koken! Ik doe het vaak maar lekker simpel, omdat ik na stage vaak best wel moe ben en dan zijn ingewikkelde recepten denk ik niet zo handig haha! Ik probeer er wel variatie in te houden met wat ik maak.

Ik zou minder gaan snoepen, maar ik kon het weer eens niet laten hoor! Hier was de zak al voor de helft leeg en aan het einde van de dag was ie helemaal op… *guilty*

In de trein op weg naar een Masterclass Fotografie met andere bloggers! Het was echt super gezellig hoewel ik natuurlijk de basis dingen al wist door mijn opleiding. Ik kon wel met wat andere vragen bij de fotograaf terecht en heb toch nog het een en ander opgestoken.

Dianda en ik misten op de terugweg onze overstap, dus trakteerden we onszelf op een drankje bij de Starbucks. Ik had hier de Caramel Hot Chocolate!

Ik behaalde de 150 followers op Bloglovin! Heel erg bedankt allemaal! Ik ben er echt super blij mee!

Voor het eerst had ik een Halloween Tutorial gemaakt! Klik hier als je hem nog niet gezien hebt.

Waarschijnlijk heb je me de afgelopen dagen echt heel erg zien spammen over Our Last Night. Ik vond het allemaal zo onwerkelijk wat er was gebeurd, maar deze foto’s zijn het bewijs dat het allemaal echt was. Ik heb mijn favoriete band afgelopen woensdag voor de tweede keer gezien omg! Ik heb serieus staan huilen van blijdschap, vooral toen Trevor mijn brief aanpakte en super lief ”Thank you” zei in de microfoon. Ik heb ze na de tijd heel erg geknuffeld! Ze lieten overigens weten dat ze bezig zijn met een nieuw album en dat ze in april terug komen!!

Natuurlijk konden de handtekeningen niet ontbreken. Nu zijn ze tenminste compleet! De vorige keer ontbrak de bassist zowel bij de handtekeningen als de foto. Over de bassist gesproken, hij herkende mij en drukte mij een plectrum in m’n handen. Hij bedankte me ook nog persoonlijk dat ik zijn Yoga kalender had gekocht, want dat betekende heel veel voor hem. Hij zei dat hij me op de hoogte gaat houden wanneer de nieuwe kalender uit zal komen. Het geld wat daarmee opgehaald wordt gaat naar een goed doel!

Tot slot ging ik afgelopen vrijdag samen met mijn beste vriend Casper naar een concert van Delain. We wilden beide deze band al heel lang een keer zien. Toevallig zag ik het in de agenda van club Vera voorbij komen toen ik op die website moest kijken tijdens mijn stage. We hebben een geweldige avond gehad. Damn wat waren ze goed zeg! En wat zag Charlotte er toch leuk uit! En Timo, ja die is gewoon hot! (Hij zat niet voor niets in mijn 5x hotte gitaristen artikel right?) Jammer dat ik ze niet meer heb kunnen spotten na het concert voor een foto.

Ik moet zeggen dat ik me sinds afgelopen woensdag heel anders voel. Ik voel me zo intens gelukkig! De woorden ”You can make it to the Sunrise” staan in mijn hart gegrift. En niemand kan de herinneringen van afgelopen woensdag van me afpakken. Ik voel me een stuk positiever de laatste dagen en ik ga proberen dit vast te houden. Zo zie je maar dat het zien van je favoriete band al zoveel met je kan doen! Ook heb ik een paar andere super lieve fans ontmoet waarmee ik over deze fandom kan praten. Ook voor hen betekent Our Last Night echt super veel en we hebben samen vooraan keihard staan zingen en huilen van blijdschap. Meiden als jullie dit lezen; Ik hou van jullie <3

Ben jij een keer naar een concert van je favoriete band/artiest geweest en heb je diegene na de tijd gemeet?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

3 thoughts on “My life in pictures #28

  1. Wauw meis, ik wist dat je achter liep, maar dat is wel behoorlijk. Ik heb het ook wel eens gehad en heb toen een heleboel maar niet gelezen, erg maar waar. Wat tof trouwens dat je je zo goed en gelukkig voelt, fijn is dat he? Ik ben ooit helemaal van de kaart geweest na een concert van Muse bij Lowlands, dat was gewoon een van de gaafste dingen die ik ooit zag. Maar heb ze niet ontmoet helaas. xxx Lucinda

  2. Fijn om te lezen dat je je goed voelt! Ik volg ook veel teveel blogs op Bloglovin. Ik probeer ze zoveel mogelijk bij te houden maar soms lukt dat gewoon niet. Ik eet trouwens ook heel simpel hoor, uitgebreid koken is niets voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.