Persoonlijk

My life in pictures #27

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Naast stage zag ik mijn lieve vriendinnetje Liesjaa weer en ging ik naar een concert! 

My life in pictures #27Ik had zin in pannenkoeken en aangezien het mijn kookbeurt was die dag, mocht ik het gaan maken. Dit deed ik samen met de collega/vriendin van mn zus. Gezellig!

My life in pictures #27Ik behaalde weer een mijlpaal! Ik hou van jullie!

My life in pictures #27Knuffelen met Babs

My life in pictures #27Ik ging naar het concert van Asking Alexandria en de band die je hier op de foto ziet is Crown The Empire. Dit was 1 van de bands uit het voorprogramma en het was een band die ik al heel lang een keer live wilde zien. Blije Floor!

My life in pictures #27En natuurlijk even een foto van Asking Alexandria zelf. Damn ze waren zoveel beter dan vorig jaar! Ik kwam helemaal blij bij het concert vandaan. Ik heb overigens echt super veel mensen gezien die ik kende, maar ook een paar die mij herkenden van youtube en mijn blog, dus dat is echt super tof!

My life in pictures #27Mijn blog bestond afgelopen donderdag 1 jaar! Dit ga ik nog met jullie vieren door een winactie te doen, maar ik wacht tot hetgeen wat ik weggeef binnen is zodat ik er foto’s van kan maken!

My life in pictures #27Houden van mijn lieve vriendinnetje! <3 Deze foto is gemaakt tijdens Meeting Eindhoven, maar plaatste ik wat later op Instagram omdat ik hem nog niet had gekregen van haar haha. Ik was speciaal voor haar naar Eindhoven gekomen, omdat ik nog een dagkaart had liggen die t/m die dag geldig was!

My life in pictures #27Uitgebreid lunchen terwijl ik de Vlogtober video’s van Helen Melonlady zat te kijken. Ik hou van haar video’s!

De tijd vliegt als een malle zeg! Over een paar weken moet ik alweer stoppen bij mijn stageplek en terug naar school, omdat ik jaar 2 over moet doen. Over 2 weken zie ik eindelijk mijn favoriete band Our Last Night weer waaaaaah! Ik ben zo blij dat ik heen ga, want het is helemaal uitverkocht! Twee dagen daarna ga ik ook nog naar Delain waar ik ook heel veel zin in heb. Voor de rest heb ik nog wat andere dingetjes in de planning staan en hoop dat dat allemaal rond komt. Ik heb zin in de komende twee weken!

Ben jij recentelijk naar een concert geweest of heb je nog concerten in de planning staan de komende tijd?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

4 thoughts on “My life in pictures #27

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.