Persoonlijk

My life in pictures #26

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik moet zeggen dat deze twee weken ontzettend snel voorbij zijn gegaan! Er is een hoop gebeurd en door de drukte kreeg ik het maar niet voor elkaar om elke dag een artikel te posten. Des te meer was ik verbaasd dat het alweer tijd was voor een My life in pictures! Anyways, laten we gaan terugblikken op de afgelopen 2 weken! 

My life in pictures #26Dineren in een Noodle tentje samen met Amon, omdat het kan. Ik geef toe, het was HEERLIJK! Natuurlijk at ik het met stokjes, want dat hoort erbij right?

My life in pictures #26Jaja, ik kan koken! Het lijkt bijna alsof ik in een restaurant was, althans dat vond ik zelf wel als je kijkt naar het serveren 🙂

My life in pictures #26Uitgroei weggewerkt, helleuu mooi zittend haar!

My life in pictures #26 Searching for the warmth I need around me. My heart is locked until I find the right person.

My life in pictures #26Appeltaart, want we vierden de verjaardag van mijn zus deze dag met de rest van het gezin en daarbij was de dochter van mijn andere zus jarig, dubbel feest dus!

My life in pictures #26Schoon opgemaakt bedje, MET HELLO KITTY ERMAHGERD. I want to spend my days in bed. Haha! Nee ok grapje, maar ik hou toch echt wel van mijn nieuwe beddengoed hoor! (Dit beddengoed was vorige maand in mijn zomervakantie haul te zien).

Skreamer is inmiddels weer terug in Engeland en dat was toch wel even slikken hoor! Ik heb echt een geweldige tijd met de jongens gehad en ik heb de herinneringen voor altijd in mijn hart gesloten. Ik hoop ze snel weer te kunnen zien. Juist doordat het vrienden van me zijn, ben ik trots op ze dat ze het allemaal zo goed doen! Ik heb mee kunnen genieten van 3 optredens in Nederland, waarbij ik 3 keer vooraan heb gestaan om de jongens te supporten. Ik hou van ze, niet alleen als band, maar ook als vriendengroep ♥

Ik heb overigens ook een heel leuk interview gehad! Een paar meiden hadden op hun opleiding een themaweek over subculturen en hebben mij over mijn subcultuur geïnterviewd. De antwoorden daarvan moeten ze verwerken in een verslag en een presentatie. Gelukkig krijg ik het eindresultaat te zien, want ik ben natuurlijk erg benieuwd wat ze er van gemaakt hebben!

Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen meegemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “My life in pictures #26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.