Persoonlijk

My life in pictures #25

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In de afgelopen twee weken was ik ziek, maar ging ik ook naar twee concerten toe en hield ik een shop our closet met een paar andere meiden. 

My life in pictures #25Inmiddels meer dan 200 abonnees! I’m so thankful! Klik hier om te abonneren op mijn kanaal, want morgen komt er weer een nieuwe video online!

My life in pictures #25Mijn zus was jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden!

My life in pictures #25Babs vond dat ik de laptop weg moest leggen, zodat zij bij mij op schoot kon liggen. Meestal is ze wel lief, maar ze kan ook heel vervelend zijn en je ‘s nachts continu wakker maken…

My life in pictures #25Ik werd meegenomen naar poppodium Romein voor een metal avond. De laatste band die speelde, The Rotted, was geweldig. Tot hun grote spijt vertelde de band dat ze uit elkaar gaan. Dit was dus de eerste en laatste keer dat ik ze heb gezien. Gelukkig sta ik wel met 2 bandleden op de foto, heb ik een plectrum gekregen en heb ik een shirt van ze gekocht!

Ook was ik afgelopen week weer naar een concert van Skreamer en dat was de meest onvergetelijke avond ever! Het was een hele kleine zaal, waardoor het concert heel intiem werd. Zo mooi om allemaal Skreamerfans bij elkaar te zien! Ik heb de hele set gefilmd en die video komt morgen online!

Ben jij recentelijk naar een concert geweest? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

4 thoughts on “My life in pictures #25

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.