Persoonlijk

My life in pictures #24

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Inmiddels is mijn stage begonnen. Ook ben ik weer eens naar een concert geweest! 

My life in pictures #24Wat veel regen de laatste tijd. Het hoort zonnig te zijn in augustus, maar de laatste tijd lijkt het meer op herfst! 

My life in pictures #24Bijna 200 abonnees op mijn youtubekanaal, spannend! Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

My life in pictures #24Tussendoortje tijdens de treinreis naar huis.

My life in pictures #24Video editen, waar ik super lang over heb gedaan, omdat het programma steeds vastliep. Gelukkig is het allemaal goed gekomen!

My life in pictures #24Welkomstcadeautje van mijn zus, aangezien ik daar voor een halfjaar woon. Lief!

My life in pictures #24En zo ziet mijn werkplek er dus uit op stage. Niet veel bijzonders haha!

My life in pictures #24Mijn mede-stagiair en ik kregen een crewshirt. Morgen komt er overigens nog een 3e stagiaire bij!

My life in pictures #24Eindelijk was het zo ver, Skreamer ontmoeten! Deze foto maakte ik ongeveer een half uur voor de deuren open gingen.

My life in pictures #24Ik kreeg de setlist in handen en deze werd gesigneerd, super lief! Ook de CD nam ik gesigneerd mee naar huis <3

My life in pictures #24Natuurlijk ook even met ze op de foto, maar helaas mist de drummer op deze foto. Ik was super blij om ze eindelijk te zien! De band is als familie voor me . Ik had zelfs speciaal stroopwafels meegenomen, omdat ik weet dat ze dat lekker vinden. Vonden ze super tof! Ik mocht ook backstage afscheid van ze nemen voor ze weg gingen, want ze moesten door naar Antwerpen. Ik heb een geweldige avond gehad! <3

De eerste week op stage was best wel zwaar. Ik maak lange dagen en had op de donderdag mijn inkakmoment. Het is ook niet niks om ineens volle werkweken te maken van 40 uren per week, dat is heel veel meer dan het aantal schooluren! Uiteindelijk heb ik afgelopen week ongeveer 36 uren gedraaid, wat ik erg netjes vind van mezelf. Het is allemaal even wennen, ook het feit dat ik een nieuwe leefomgeving heb. Gelukkig heb ik wel een aantal vrienden in de omgeving van Amsterdam wonen waar ik af en toe mee af kan spreken.

Hoe gaat het met jullie? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

3 thoughts on “My life in pictures #24

  1. Ik heb ontdekt dat ik alleen maar op je stage heb gereageerd. Maar naast de eerste week waren er ook hele leuke dingen.Zoals het het bereiken van de 200 abonnees, het warme welkom van Ria en als klapper van de week het leuke concert.

  2. Volle werkweken zijn altijd wel even een dingetje als je het niet gewend bent. Ik werk nu al 5,5 jaar fulltime en tjah… het went. Ook stages kunnen super leuk zijn, blijf dingen leren en blijf dingen vragen. Ook trouwens leuk dat je de band hebt ontmoet, wat zou ik dat graag willen bij mijn favoriet zeg…. oef! xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.