Persoonlijk

My life in pictures #23

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagram foto’s. De afgelopen 2 weken waren lekker druk! Zo stond ik op de markt, had ik een weekend met 2 festivals en had ik mijn stagegesprek in Amsterdam. 

My life in pictures #23Op de markt met allemaal spulletjes, voornamelijk kleding. 

My life in pictures #23Klaar om los te gaan op CityRock!

My life in pictures #23Xandria! Een Duitse band met tegenwoordig een Nederlandse vocaliste. Ik moet zeggen dat Dianne wel een van de beter vocalisten van Xandria is als ik kijk naar de voormalige vocalisten!

My life in pictures #23Vandenberg’s Moonkings! En ja ik heb bewust de bassist erop gezet want die vond ik best wel leuk haha! Bijna een plectrum gevangen, maar helaas pindakaas is dat weer niet gelukt.

My life in pictures #23En als afsluiter Within Temptation! De band die ik al sinds mijn 6e luister! Best wel een crappy foto, maar mijn mobiel kon de lichthoeveelheid niet aan haha! Gelukkig heb ik ook nog foto’s gemaakt met spiegelreflex die nog online komen in een artikel.

My life in pictures #23De volgende dag liep ik bij Into The Grave rond als pers. Voor de hoofdact, Megadeth moest ik een heel contract ondertekenen om ze te fotograferen en kreeg een speciaal toegangsbewijs. Het was echt heel gaaf!

My life in pictures #23Vieren bij de Starbucks dat ik ben aangenomen bij Festivalinfo, samen met Mitchell die ik heb leren kennen bij Into The Grave. Was gezellig! En degene die de namen op de bekers schreef deed er een vrolijke smiley bij hihi!

My life in pictures #23Pyjamadagje! Bijna de hele dag lekker in bed gelegen. Al heb ik me rond een uur of 5 toch nog omgekleed haha!

De vakantie loopt helaas alweer ten einde. Zoals ik al vertelde in een artikel ben ik aangenomen voor een stage bij Festivalinfo. Dit betekent dat ik voor een half jaar in de omgeving van Amsterdam ga wonen, behalve in het weekend. Hiervoor moet natuurlijk het een en ander geregeld worden en daar ben ik druk mee bezig. Komende dinsdag moet ik een dagje naar school en volgende week begin ik met mijn stage. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

Wanneer moet jij weer naar school of stage?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

3 thoughts on “My life in pictures #23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.