Persoonlijk

My life in pictures #22

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Deze keer zijn het niet zoveel foto’s, omdat ik nog steeds vaak vergeet om een foto te maken op leuke momenten haha! Overigens heb ik de afgelopen twee weken ook niet heel veel bijzonders gedaan. Maar goed, laten we gaan kijken naar de foto’s die ik wél heb gemaakt!

My life in pictures #22Forgetting you is still a hard thing, but at least I can smile when I think about the great times we had. 

My life in pictures #22Klaar voor de fotoshoot! De riem die ik hier om heb zie je helaas niet terug op de foto’s haha, want shirt viel er telkens over heen.

My life in pictures #22Voor de verandering een keer een paars shirt aan in plaats van zwart! Kleurrijk toch? Al had ik er wel een zwarte skinny jeans onder.

My life in pictures #22Even pauze tijdens het bezoekje aan Madurodam met mijn moeder. Een kopje warme chocolademelk en een broodje kroket als tussendoortje, yummy! Klik hier voor het artikel over Madurodam.

My life in pictures #22Mijn jongste tante zegger is alweer 5 jaar geworden en daar hoort natuurlijk taart bij!

Nu ik dit schrijf ben ik nog niet zo lang wakker. Gisteravond/vannacht ben ik voor het eerst naar een soort van kroegje bij iemand thuis geweest. Van al die prikkels en indrukken word ik natuurlijk heel erg moe. Mijn haar ruikt enorm naar rook en ik was bijna op iemands schouder in slaap gevallen, maar het was wel gezellig!

Morgen ga ik op de markt staan om o.a veel kleding te verkopen. Don’t worry, wat over blijft zal ik online gooien zodat jullie er ook tussen kunnen snuffelen. Ik heb namelijk enorm veel kleding wat weg kan en ook wat andere spulletjes waar ik niks meer mee doe. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan, want dat heb ik al een tijdje niet meer gedaan!

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #22

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.