Persoonlijk

My life in pictures #21

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Inmiddels is de vakantie volop bezig en heb ik allemaal leuke dingen gedaan.

My life in pictures #21Picknicken in het (toen nog niet te) warme weer. Gezellie!

My life in pictures #21Tijd om een beetje te relaxen met een tussendoortje en oude Fashionista magazines!

My life in pictures #21 Een selfie omdat ik me eindelijk weer beter voelde, de dagen ervoor voelde ik me namelijk niet zo lekker helaas, maar nu gaat het weer helemaal goed.

My life in pictures #21Gezellige dag gehad met bloggers in Utrecht. Klik hier om het verslag daarover te lezen!

My life in pictures #21Mijn lieve dinnetje Liesjaa <33 Ik had een geweldige dag samen met haar afgelopen dinsdag. Ik mis haar nu al! Het vervelende is dat we allebei aan de andere kant van Nederland wonen.

My life in pictures #21Af en toe jezelf verwennen mag, dus ik haalde Julia’s pasta op het station van Leeuwarden.

My life in pictures #21 Bezig in het derde deel van mijn favoriete boekenserie!

Ik heb echt geweldige dagen achter de rug. Sowieso met de bloggers, maar ook met Liesjaa. Ik zou willen dat we elkaar vaker konden zien, maar reizen is nou eenmaal duur, al helemaal als je naar de andere kant van Nederland moet reizen. Wat me de komende twee weken zal brengen weet ik nog niet zo goed. Ik heb nog niet bizar veel op de planning staan, maar ik zie het wel. In ieder geval doe ik vandaag niet echt veel vanwege de hitte. Gisteren heb ik in principe ook niks gedaan, behalve een boek lezen en anime kijken!

Wat voor leuke dingen heb jij de afgelopen 2 weken gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “My life in pictures #21

  1. Leuke dingen heb je gedaan! Ik heb deze voorbije week ook met een blog vriendinnetje afgesproken die heel ver woont! Voor de rest heb ik gewerkt :p haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.