Persoonlijk

My life in pictures #20

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik had twee herkansingsdagen, maar inmiddels is mijn vakantie begonnen!

My life in pictures #20De groepsfoto van meeting Groningen, want die was gewoon zo gezellig!

My life in pictures #20Ik was vastberaden om te gaan strijden om over te kunnen naar het volgende schooljaar en met succes! Klik hier om het artikel daarover te lezen!

My life in pictures #20De eerste delen van mijn favoriete boekenserie opnieuw aan het lezen! Hier komt overigens nog een artikel over.

My life in pictures #20Het was weer eens tijd om een video op te nemen, but first let me take a selfie!

My life in pictures #20Lekker buiten zitten met mijn laptop en blogjes lezen, want jeetje wat was het warm weer afgelopen vrijdag!

My life in pictures #20Mijn haar weer een beetje bijgeknipt, de dode punten aan de onderkant eraf en mijn lok zo geknipt dat ik in ieder geval weer met 1 oog kan zien haha! Ik kan mijn lok nu overigens op verschillende manieren dragen, dus ook grotendeels uit m’n gezicht, soms best wel fijn.

Ik ben ondertussen druk bezig met het verkrijgen van een stageplek. Ik heb op een aantal vacatures gesolliciteerd, maar van sommige bedrijven nog geen reactie terug. Het is dus nog even afwachten waar ik terecht kom helaas. Ik hoop dat het me gaat lukken een goede plek te krijgen, want ik moet een half jaar op stage en dat is een behoorlijk lange periode! Het is nou eenmaal vrij lastig, omdat ik als mbo’er veel concurrentie heb van het hbo.

Vandaag ga ik gezellig naar de bios om de film Bad Neighbours te kijken en natuurlijk de hele dag genieten van het weer! Verder weet ik nog niet zo goed wat me de komende twee weken te wachten staat, maar dat lezen jullie over 2 weken wel weer in een nieuwe my life in pictures! Natuurlijk kun je me ook gewoon volgen op Instagram zodat je de foto’s al ziet voor ze voorbij komen in een my life in pictures!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.