Persoonlijk

My life in pictures #19

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik had toets en inleverweek op school, maar ging ook naar de bios.

My life in pictures #19Klaar voor een lange schooldag! Het was toets en inleverweek, dus erg druk. Gelukkig is nu bijna alles afgerond!

My life in pictures #19Pauze met mijn lieve vriendinnetje Chantal <3

My life in pictures #19Ik won de winactie van Luna! Het tijdschrift MoodieZ, waar ik heel erg benieuwd naar ben. Als ik straks vakantie heb, heb ik alle tijd om hem te lezen!

My life in pictures #19Ik ging samen met Mark naar de bios voor de film Maleficent. Super leuke film! Het was lekker rustig in de bios, waarschijnlijk vanwege dat het Vaderdag was, haha!

My life in pictures #19Lunch! Een boterham met filet d’American, hagelslag en vis. Yummy!

My life in pictures #19Ik moest in de toetsweek 4 toetsen doen, waaronder een toets van Engels.

My life in pictures #19Deze armband en Hello Kitty sleutelhanger kreeg ik van een vrouw die bij mij in de bus zat. Ze kende me verder niet, dus ik vond het super lief dat ze dit aan mij afstond!

My life in pictures #19Gebakken ei op brood als avondeten, lekker simpel!

De laatste lesdag heb ik inmiddels gehad en komende week zijn er alleen nog herkansingen. Ik moet nog wat dingen inleveren voor een paar vakken en dan is het hopen dat ik over ga. Ook ben ik nog steeds bezig met het regelen van een stageplek voor na de vakantie. Veel leuke dingen zijn voor mij te ver weg en ik heb op dit moment niet de mogelijkheid om op mezelf te gaan wonen. Hierdoor is het vinden van een stageplek erg lastig, want heel wat plekken zoeken geen stagiaires of willen geen mbo’ers aannemen. Het is zelfs al in het nieuws geweest dat het voor mbo’ers steeds moeilijker wordt om een stageplek te vinden! Ik ben in ieder geval blij dat het bijna vakantie is, want ik ben er wel aan toe!

Heb jij al bijna vakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.