Persoonlijk

My life in pictures #18

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In de afgelopen 2 weken ging ik naar een bloggersevent en een barbecue. Ook is het nu erg druk op school.

My life in pictures #18Mijn klasgenootje Ineke was jarig, dus had ze cupcakes meegenomen naar school als traktatie. Lekker!

My life in pictures #18Samen met Manon ging ik naar het kennismakingsevent van Blog Society. Het was erg gezellig en leerzaam! Ook heb ik daar weer wat nieuwe mensen leren kennen.

My life in pictures #18Deze winactie loopt nog steeds! Klik hier om mee te doen.

My life in pictures #18To do list van wat allemaal nog gedaan moet worden voor school uitgezonderd herkansingen en toetsen. Pfoe, wat een werk zeg!

My life in pictures #18Uit verveling even een selfie maken haha.

My life in pictures #18Gisteren gingen we met de buren uit mijn straat barbecueën! Erg gezellig! Normaal spreek ik de buren niet echt, dus dan is zo’n avondje juist leuk. Ik woon namelijk in een straat met slechts een paar huizen, dus dan is zoiets makkelijk te organiseren!

Zoals ik al aangaf is het druk op school. Het zijn de laatste paar weken, dus alles moet afgerond worden. Veel stress dus. Ik hoop dat het allemaal goed komt. Ook het vinden van een leuke stageplek vind ik erg lastig. Hier in het noorden zijn niet echt veel leuke dingen op het gebied van Journalistiek.

De komende weken staan dus in het teken van alles afronden, dus ik hoop dat ik wel een beetje tijd blijf houden voor het maken van artikelen voor mijn blog. Ik baal er nogal van dat ik de laatste tijd vrij weinig online heb kunnen zetten. Maargoed, nog even volhouden en dan is het zo zomervakantie!

Heb jij het nu ook zo druk met school? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “My life in pictures #18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.