Persoonlijk

My life in pictures #17

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik werd eindelijk weer beter en kon weer genieten van het zonnetje na dagenlang regen. Ook ging ik naar de Dutch Youtube Gathering!

My life in pictures #17Eindelijk voelde ik me beter en had ik niet zo’n last meer van tranende ogen, dus kon ik weer make-up gaan dragen. Dat voelde zo fijn!

My life in pictures #17Met Jerry chillen in de zon, terwijl Robin samen met z’n pa boodschappen ging doen.

My life in pictures #17Met fans/volgers op de foto yaay ^^ Ik vind het altijd leuk als dat aan me gevraagd word, dus wees niet bang om mij dat soort dingen te vragen 🙂

My life in pictures #17Brunch op bed van liefje, nomnom!

My life in pictures #17Meer dan 10.000 weergaven in totaal op mijn youtubekanaal!

My life in pictures #17Ik kwam lieve Celine tegen op het station van Emmen! Eerst herkenden we elkaar niet, maar na een tijdje toch! Ik ken haar namelijk via een random whatsapp groep.

My life in pictures #17Trein gemist en ik had zin in een ijsje, zo was het tenminste nog leuk om op de volgende trein te wachten!

My life in pictures #17Gisteren was de Dutch Youtube Gathering en ook ik was weer van de partij. Ik moest soms erg veel moeite doen om sommige mensen te vinden, zo ook Mitchell. Daarom kreeg ik als troost zijn VIPkaart, omdat de gathering toch al afgelopen was tegen de tijd dat ik hem gevonden had. Super lief! <3

My life in pictures #17 Serena van Beautylab vroeg of ik mee wilde doen aan de Beauty Challenge en daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Er was ook een deel catwalk en ik mocht dit shirt van haar houden! Het resultaat van de challenge was hilarisch en dat zullen jullie nog wel zien op de videobeelden!

Er komt nog een apart artikel over de Dutch Youtube Gathering en natuurlijk een video. Ook kan ik niet wachten om de beelden van andere mensen te zien! Was jij er ook en heb jij gevlogd? Laat dan even de link achter!

Voor de rest moet ik deze week alleen aankomende maandag naar school en aankomende woensdag ga ik naar Amsterdam voor een event waar ik al heel veel zin in heb! Ik ben de hele week gezellig bij mijn lieve Robin, dus ik hoef me niet te vervelen <3

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “My life in pictures #17

  1. Het is echt raar en fun om te zien dat je celine hebt gezien, aangezien ik haar ook ken enzo, ik hoop voor jullie dat jullie elkaar vaker kunnen zien, aangezien jullie wat dichter bij elkaar wonen ^-^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.