Persoonlijk

My life in pictures #16

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In deze twee weken had ik een week meivakantie waarin ik helaas een lichte hersenschudding opliep en afgelopen week (en nu nog steeds een beetje) was ik ziek. Hierdoor heb ik weinig foto’s gemaakt, maar die ik gemaakt heb zijn wel leuk genoeg om te laten zien!

My life in pictures #16Frozen Yoghurt eten met m’n dinnetje Layla. Yummy!

My life in pictures #16Door de zeer positieve review van Vera heb ik de HEMA Long Lasting Lipstick 05 gekocht, wauw it’s so pretty!

My life in pictures #16Soms wil je gewoon even simpel eten in plaats van uitgebreid gaan koken.

My life in pictures #16Lieve Jerry past goed op me terwijl ik ziek ben, hij kwam gezellig bij me op bed liggen <3!

Ik baal er heel erg van dat ik de afgelopen twee week ziek was. Daglicht en laptoplicht deden pijn aan mijn ogen en ik zat dagenlang voornamelijk voor me uit te staren of te slapen en dat gaat op den duur gigantisch vervelen. Maar als je niks kunt verdragen heb je niet echt veel keus. Gelukkig heb ik een lief vriendje die goed voor mij zorgt!

Lot’s of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.