Persoonlijk

My life in pictures #15

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. De afgelopen twee weken had ik veel vrij en maar een paar dagen school. Best wel verwarrend dus! Maar natuurlijk was het Paasweekend ook, wat erg gezellig was. Laten we gaan kijken naar de foto’s van de afgelopen twee weken

My life in pictures #15Ik leende Robin’s Skreamer shirt voor een weekje. Deze foto plaatste ik ook op Facebook en de bandleden lieten weten dat ze het shirt me mooi vinden staan! Hihi, nu nog wachten tot ik mijn eigen heb 😉

My life in pictures #15Deze foto hebben jullie ook voorbij kunnen zien komen in een artikel. De foto is gemaakt door mijn klasgenoot Ineke en ik vind hem heel mooi geworden!

My life in pictures #15Mama krijgt ochtendknuffels en kusjes van lieve Jerry. Mijn kleine kindje <3

My life in pictures #15Paasbrunch met Robin, Naomi en Joey. Scrambled Eggs en verse broodjes, YUMM

My life in pictures #15Jerry is gewoon fabulous haha. Cute kindje <3

My life in pictures #15Na een vermoeiende dag een blikje Monster drinken met Robin en lekker relaxen.

My life in pictures #15Kinder Bueno is en blijft super lekker. We aten het gisteren als een soort van toetje na het avondeten. NOMNOM!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik een nieuwe vriend heb. Inmiddels zijn we net 2 weekjes samen, maar het voelt zoveel langer! Vanaf het eerste moment voelde alles al zo vertrouwd, dat we het idee hadden dat we elkaar al jaren kennen. En als er iets is waar we een hekel aan hebben, is dat afscheid nemen na een lang gezellig weekend samen. Ook al weten we dat we elkaar snel weer zullen zien. En zoals je aan de foto’s kunt zien, heb ik in korte tijd al een hele sterke band opgebouwd met de liefste kat ever hihi!

Heb jij nog leuke dingen gedaan de afgelopen 2 weken?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “My life in pictures #15

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.