Persoonlijk

My life in pictures #14

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. De afgelopen twee weken stonden in het teken van het afronden van mijn stage.

My life in pictures #14Eindelijk heb ik een account gemaakt op MyAnimeList, omdat er steeds naar werd gevraagd of ik daar een account op had haha. Op deze manier kun je mijn activiteiten rondom het kijken van anime op de voet volgen! Klik hier voor mijn profiel.

My life in pictures #14Klasgenoot Ineke en ik moesten een item maken over een kudde schapen en stonden de wethouder te interviewen. Klasgenoot Daniel was er ook met zijn stagebedrijf en maakte een foto van ons! Het item is meegenomen op de website van de Telegraaf en daar waren we erg trots op!

My life in pictures #14Als beloning kregen we deze plopkap van Telegraaf TV!

My life in pictures #14Het mooie weer maakt het net iets leuker als je iets eerder moet beginnen vanwege een item in de vroege ochtend! Helaas begon het later die dag te regenen.

My life in pictures #14Lekker lui pizza eten op de zaterdagavond. Gotta love pizza Hawaii

My life in pictures #14En als toetje Ben&Jerry’s. Het hilarische was dat de kat ook een hapje wou en laat die nou net Jerry heten… Haha!

Morgen weer naar school, wat voor mij heel vreemd voelt, want ik was de afgelopen tijd steeds op maandag vrij. Weer even wennen dus! Gelukkig hoef ik alleen morgen en woensdag. Het gewone leventje komt dus weer, van naar school gaan en huiswerk… Wat dat betreft ben ik toch liever op stage haha! Gelukkig is het na de zomervakantie alweer zo ver!

Wat heb jij de afgelopen 2 weken meegemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.