Persoonlijk

My life in pictures #13

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In deze twee weken zag ik een van mijn beste vriendinnen weer en behaalde ik de 100 volgers op bloglovin!

My life in pictures #13Meow =^-^=
Klik hier voor het artikel met de complete outfit.

My life in pictures #13Een week lang zat ik in spanning af te wachten tot ik de 100 zou bereiken, so close!

My life in pictures #13Lunchen bij de Hema na een paar uurtjes shoppen met m’n lieve vriendinnetje Patricia. De dingen die ik heb gekocht laat ik nog zien in een shoplog.

My life in pictures #13Twee soorten Skittles gekocht bij de Big Bazar en op zitten peuzelen in de trein, yummy! Ik vond Wild Berry toch net iets lekkerder.

My life in pictures #13Ik kreeg een geheimzinnig pakketje waarop stond: Breekbaar! Hier komt nog een artikel over.

My life in pictures #13Yaaaaaaay de 100 volgers behaald! Binnen een halfjaar tijd heb ik deze mijlpaal behaald en dat vind ik best wel knap. Dit betekent dat er binnenkort een winactie aan komt. Ik ben namelijk op dit moment aan het bedenken wat ik weg zal geven en suggesties zijn zeker welkom!

Voor de rest was het weer erg druk op stage, maar de periode zit er bijna op. Nog 2 weken te gaan en dan is het alweer voorbij! Gek idee eigenlijk, dat ik over 2 weken gewoon weer naar school moet.

Ook word ik zo blij van het weer! Gisteren had ik in eerste instantie een vest aan en een dun jasje toen ik naar de winkel fietste, maar op de terugweg deed ik mijn jas uit omdat het veel te warm was om beide aan te hebben! Me likes! Vannacht was natuurlijk de omzet naar zomertijd en dus besloot mijn lichaam dat ik maar wat langer moest slapen. Nu moet ik ook toegeven dat ik pas erg laat sliep en dus werd ik pas om 11uur wakker. Gelukkig heb ik vandaag niet echt veel plannen, dus dan is het ook niet zo erg dat ik wat later wakker werd.

Heb jij de afgelopen 2 weken nog leuke dingen meegemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

5 thoughts on “My life in pictures #13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.