Persoonlijk

My life in pictures #12

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In de afgelopen 2 weken ging ik een dagje naar Amsterdam, vierde ik mijn verjaardag en genoot ik volop van het mooie weer!

My life in pictures #12Ik nam eindelijk na lang uitstellen een collective haul op! Klik hier om hem te bekijken

My life in pictures #12Eindelijk Robin weer gezien na ruim 8 maanden! We gingen gezellig Amsterdam in nadat ik de platform schoenen van haar had overgekocht. Het was echt een super leuke middag, zeker na zo’n lange tijd elkaar niet gezien te hebben!

My life in pictures #12Happy bday to me! Deze foto maakte ik in de ochtend voor ik naar stage vertrok. Yay voor feesthoedjes!

My life in pictures #12Lieve Miles kwam ‘s avonds langs! Ook Bea en Marc waren er, maar ik weet dat ze liever niet met een foto op mijn blog komen te staan, dus vandaar dat ik alleen met Miles op de foto sta.

My life in pictures #12Mijn make-up stash uitgezocht en deze producten zijn helaas te oud geworden en niet goed meer. Het valt nog mee hoeveel er weg gaat! Hiermee begon ik mijn lenteschoonmaak.

My life in pictures #12Natuurlijk hoort er ook taart bij je verjaardag! Deze heb ik gemaakt op de zondag na mijn verjaardag, omdat mijn zussen langs kwamen.

My life in pictures #12Een bloemenkrans voor in mijn haar gemaakt met madeliefjes! Jammer genoeg ging hij na een paar minuten al stuk, maar het was in ieder geval leuk om te maken.

My life in pictures #12Mijn zussen namen me ‘s avonds mee uit eten! We gingen naar El Pacho, een Mexicaans – Argentijns Steakhouse in Drachten. Super gezellige avond met heerlijk eten!

My life in pictures #12Video renderen met mijn verjaardagscadeautjes. Klik hier om de video te bekijken.

My life in pictures #12Ik kreeg een roos van de PvdA in Groningen, it’s so beautiful!

Natuurlijk had ik ook weer stage en ik mag er blijven! Mijn studiebegeleider is langs geweest en hij vond dat ik het erg goed doe, ook zei hij dat ik me geen zorgen hoef te maken wat betreft school, want als ik de cijfers van vorige periode ophaal, doe ik het prima. Goed nieuws dus! Ik moet nog ongeveer een maandje stage lopen en dan moeten we alweer naar school. De tijd gaat zo snel voorbij! Voor je het weet is het alweer zomervakantie!

Heb jij de afgelopen 2 weken iets leuks gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “My life in pictures #12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.