Persoonlijk

My life in pictures #11

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. De afgelopen 2 weken focuste ik me voornamelijk op mijn nieuwe stageplek en had daarnaast nog enkele andere afspraken staan.

My life in pictures #11Kim verwende Lisanne en mij met allerlei lekkere dingen, terwijl we aan het bijkletsen waren!

My life in pictures #11Natuurlijk ook even een foto met z’n 3tjes! Het verslag van de middag met deze meiden kun je hier lezen.

My life in pictures #11Interessante ochtend gehad bij Skins Cosmetics in Groningen. Hier komt nog een artikel over, dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen hihi!

My life in pictures #11Fijn in mijn warme bedje liggen en blogs lezen, want jeetje wat liep ik achter! Ik loop nog steeds achter maar weer ietsje minder. Ik had er steeds geen tijd voor en dan heb je algauw zo’n 500 ongelezen artikelen… OEPS! Gelukkig hoef ik me dus niet te vervelen haha!

Gisteren voelde me ik me ziek en slapjes, doordat de afgelopen 2 weken zo druk zijn geweest. Ik heb letterlijk de hele dag in bed gelegen en kwam alleen mijn bed uit om te eten en dat soort dingetjes. Gelukkig kon ik me vermaken met al die ongelezen artikelen!

Vandaag hoop ik een beetje vooruit te werken met mijn blog en eindelijk weer een video op te nemen! Ik kwam er namelijk achter dat het al bijna een maand geleden is dat ik een video heb geüpload. Tijd voor een nieuwe dus!

Heb jij de afgelopen 2 weken nog iets leuks gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.