Persoonlijk

My life in pictures #10

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. De afgelopen 2 weken bestonden uit het begin van de stageperiode, het concert van Bullet For My Valentine en natuurlijk (anti) Valentijn!

My life in pictures #10Het was weer tijd on mijn uitgroei bij te werken, dus deze keer besloot ik mijn haar helemaal zwart te verven in plaats van een kleurtje erbij te voegen!

My life in pictures #10Het resultaat na het verven, me happy!

My life in pictures #10 De chocolade keek gewoon naar me terwijl ik aan het lunchen was, zo verleidelijk!

My life in pictures #10Het concert van Bullet For My Valentine was weer geweldig! Als ik nou terug kon in de tijd…

My life in pictures #10Post! De Lente catalogus van Large kwam binnen. Mijn wishlist is inmiddels weer aardig gegroeid haha!

My life in pictures #10Nog even een close-up van Matt, toen hij The Last Fight akoestisch ging spelen in zijn uppie. Dat was echt zo mooi! Natuurlijk kwam het origineel er gelijk achteraan.

My life in pictures #10Happy anti Valentine! Stefan en ik waren klaar om naar de anti-valentijn meeting te gaan, met allebei een shirt van Bullet For My Valentine shirt aan. TWINS… euhm, friends!

In mijn personal update vertelde ik al dat het niet zo lekker liep op stage. Het probleem was dat ik daar eigenlijk niet de dingen kon leren die ik zou moeten. Deze week zal ik een gesprek hebben op een andere plek en zal daar een tijdje stagelopen. Ik hoop dat alles weer goed komt, want ik wil natuurlijk wel over gaan naar het volgende schooljaar!

Voor de rest is het een beetje rustig geweest rondom mijn blog, maar ik hoop het allemaal weer op te kunnen pikken. Zeker wat betreft fotografie en outfitposts! Ik ben nou eenmaal niet zo goed in plannen, zeker niet doordat het nog steeds vrij snel donker word en ik vaak laat thuis ben.

Wat heb jij de afgelopen 2 weken meegemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “My life in pictures #10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.