Persoonlijk

My life in pictures #85

De My life in Pictures had al veel eerder online moeten komen (lees: eigenlijk een paar weken geleden), maar dat is er gewoon niet van gekomen. Daarom toch maar vandaag, dus ook wat extra foto’s! Ik ging onder andere met Joey naar Avenged Sevenfold en vierde mijn verjaardag.


Een paar boeken uit mijn boekenkast <3

Deze boeken kreeg ik van mijn tante. Ik ben er erg benieuwd naar!

Op Valentijnsdag kreeg ik dit cadeautje van Joey. Zo lief!


Op 16 februari waren we al weer een half jaar samen! Wat gaat de tijd toch snel!


Ik zag Disturbed voor het eerst live!


Na 3,5 jaar gewacht te hebben kon ik eindelijk weer live genieten van Avenged Sevenfold!

Mijn familie verraste mij met een high tea als cadeautje voor mijn verjaardag! Hier schreef ik ook een artikel over.


Op 6 maart mocht ik 23 kaarsjes uitblazen.


De dag na mijn verjaardag kwamen Stefan en Sanne gezellig langs, omdat ze in de buurt naar een concert gingen. Stefan had ik al heel lang niet gezien en zijn vriendin Sanne had ik nog niet ontmoet. Nu is dat eindelijk gebeurd!

Voor Pink It schreef ik een artikel over mijn Hello Kitty collectie. Heb jij dat artikel al gelezen? Overigens geef ik ook een Hello Kitty pakket weg!

Hoewel ik inmiddels boordevol ideeën zit, valt te zien aan mijn onregelmatige uploaden dat het uitwerken nog niet zo goed gaat als gehoopt. Soms komt het gewoonweg niet uit mijn vingers en soms voel ik me niet goed genoeg om aan de slag te gaan. Daar baal ik echt enorm van, want het geeft me juist zoveel voldoening om artikelen en video’s te maken. Meer dan mijn best kan ik helaas niet doen en ik hoop dat er uiteindelijk weer regelmaat in zal komen. Het scheelt in ieder geval al dat ik een hoop ideeën heb waarmee ik aan de slag wil gaan!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , , , ,

1 thought on “My life in pictures #85

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.