Persoonlijk

My life in pictures #84

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik kreeg een Hello Kitty parfum uit China en ik ging mee als merchgirl naar de Metal Battle. Eigenlijk had er vorige week een my life in pictures online moeten komen, maar doordat ik zo kapot was van de metal battle die de avond ervoor plaatsvond, was ik het helemaal vergeten. Des te meer foto’s zitten er in dit artikel! 

Een tijdje terug nam mijn oom Hello Kitty voor me mee uit China! Hij ruikt lekker en ik vind de verpakking super mooi! 


Armcandy, ik hoop dat er dit jaar weer wat bij komt!


We gaan richting de 500 abonnees! Inmiddels is het verhoogd naar 486. Ik hoop de 500 rond mijn verjaardag te halen, want dat zou een onwijs leuk cadeau zijn!


Aardbei thee is al jaren mijn favoriet!

Merchgirl neemt haar taak uiterst serieus, maar werd wel gephotobombed haha! Ik was mee als merchgirl naar de metal battle in Hoogeveen, waar de band DAMN, de band van mijn vriend aan mee deed. Het was super tof om het mee te maken en ik heb er ook gefilmd. Klik hier om de video te zien!


Helaas deze twee bandjes toch maar af moeten doen, omdat ze begonnen te slijten en de tekst begon te beschadigen. Ik hoop dat deze festivals dit jaar eindelijk met stoffen bandjes komen! Mijn arm voelt in ieder geval weer een stuk kaler haha!


Gisteren heb ik samen met Joey lekker door het dorp gewandeld. Het was lekker weer en ik kom de laatste tijd niet veel buiten, dus het was voor mij ook wel weer even goed. Bij de minibieb hebben we allebei twee boeken gevonden. (alsof ik nog niet genoeg leesvoer heb haha!)

Helaas was ik afgelopen week opnieuw ziek. De dag na de battle was ik ineens aan het einde van de middag niet lekker en moest bijna overgeven. Uiteindelijk heeft Joey mij naar huis gebracht, in plaats van mij op de bus te zetten. De dagen erna heb ik ziekjes op de bank doorgebracht. Ik ben nu vooral nog erg moe, maar voel me in ieder geval weer een stuk beter!

Wat is jouw favoriete theesmaak? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , ,

3 thoughts on “My life in pictures #84

  1. Wat een leuke foto’s deze week 🙂 Tof om te zien.
    Ik hou helemaal niet van aardbei en vruchtensmaakjes, M. juist weer wel heel erg.
    Ik lust alle thee behalve zoethout, sterrenmunt en citroen. Verder echt alles.
    Favorieten blijven toch de earl grey en ‘normale’ smaakjes 🙂

  2. Die Hello Kitty parfum is zo mooi 🙂 En leuk dat je merchgirl was. Mijn favo theesmaak is iets met kamille, citroen of gekaramelliseerde peer (zo’n winterversie). 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.