Persoonlijk

My life in pictures #83

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging tweedehands shoppen en ik kreeg nieuw leesvoer van mijn tante. 

Na een avondje rustig lezen in een nieuwe boek, kon ik lekker slapen.


Ik ging tweedehands shoppen in de ochtend en lekker aan de slag met mijn blog. Ik zat in een behoorlijke schrijfflow en tikte zo een aantal artikelen achter elkaar. Super fijn! Van de dingetjes die ik heb gekocht komt morgen een shoplog.


Van mijn tante kreeg ik 3 boeken en een stapel boekazines. Daar kan ik weer even lekker mee vooruit haha! Ze geeft eens in de zoveel tijd boeken aan mij door. Echt super lief!

Inmiddels is mijn tbr stapel zo hoog geworden, dat ik blij ben dat ik nu grotendeels uit mijn leesdip ben. Het gaat eigenlijk nu wel lekker met lezen, dus ik hoop dat dat zo blijft. Ondertussen ben ik op school bezig met het afronden van de laatste dingen zodat ik op afstudeerstage kan. Ik hoop dat ik daar snel klaar mee ben, maar dat is nog even afwachten. Ook wil ik binnenkort weer nieuwe foto’s maken voor de shop my closet, zodat ik die weer kan aanvullen. In ieder geval zit ik niet stil en heb ik genoeg te doen!

Krijg jij wel eens boeken doorgegeven van familie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “My life in pictures #83

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.