Persoonlijk

My life in pictures #82

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Deze My life in pictures heeft een weekje extra op zich laten wachten, door te weinig foto’s. Daarom in dit artikel de laatste foto’s die ik maakte in 2016! 

Ik had mijn grote vriendin Ice in de ochtend bij me op schoot. Ze was alweer even wakker geweest, dus kwam op me slapen. Op dit moment ligt ze ook weer bij mij op schoot hihi! 


Op eerste kerstdag at ik gezellig met Joey, mijn zus en mijn moeder. Mijn moeder maakte het hoofdgerecht en ik zorgde voor hapjes die we uiteindelijk als avondeten opgegeten hebben.


Op tweede kerstdag gingen Joey, mijn moeder en ik lekker gourmetten. Ook dit was een erg geslaagde dag. In de middag ging ik met Joey mee en bleef twee nachten bij hem slapen.


Oliebollen konden gisteren natuurlijk niet missen gisteren op oudjaarsdag. Al heb ik zelf er maar eentje van gehad. Ik hou zelf meer van appel beignets.

Ik hoop dat iedereen een goede jaarwisseling heeft gehad en al z’n vingers nog heeft. Voor mij is het vrij rustig verlopen, al heb ik niet zoveel geslapen haha! Gelukkig is het vandaag een lekker luie zondag. Aangezien ik 2016 niet zo geweldig vond, heb ik goede hoop voor 2017. Het wordt een jaar waarin er van alles kan gebeuren. Ook aangezien ik aan het einde van mijn opleiding zit. Ik ben erg benieuwd wat me te wachten staat! In ieder geval is het een en ander al gepland, maar mijn jaar is grotendeels nog blanco en kan alle kanten op. We zullen zien wat er gebeurt!

Ik wil jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar wensen en ik hoop dat 2017 voor iedereen een fantastisch jaar wordt!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “My life in pictures #82

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.