Persoonlijk

My life in pictures #81

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik vierde sinterklaas met mijn familie en bezocht een kerstmarkt. 

Ik hield mezelf even voor de gek. Ik had namelijk met mezelf afgesproken even geen nieuwe boeken meer aan te schaffen. In plaats daarvan belandde ik weer eens bij de mini bieb voor gratis boekjes haha! Daar haalde ik deze drie boeken uit. Uiteraard heb ik er zelf ook weer boeken ingestopt.  

Met mijn familie vierden we sinterklaas en ik kreeg deze ontzettend leuke surprise van mijn zus! Benieuwd wat ik heb gekregen check dan even de video.


Ik ben blij als het weer wat rustiger wordt qua dingen die moeten gebeuren voor school. Komende week wordt het even mega druk en zwaar, maar daarna is de meeste stress weer eventjes voorbij. Ik vecht er hard voor om alles gewoon netjes te halen en gewoon mee te kunnen afstuderen met de rest. Ik hoop maar dat het allemaal goed komt!

Gisteren bezocht ik de kerstmarkt in het dorp waar ik woon. Het was wel even leuk en gezellig om rond te snuffelen, maar ik heb niks voor mezelf kunnen vinden. Ook stond deze hele grote wensboom er en hingen er al verschillende wensen in. Echt super tof dat ze dat hebben gedaan!

De kerstversiering is inmiddels in huis gehaald. We hebben dit jaar wederom geen kerstboom in huis, maar wel een boel andere versiering. Mijn eigen kerstversiering haal ik niet van zolder. Ik kom tegenwoordig alleen nog op mijn slaapkamer om te slapen, dus dan vind ik het niet zo nodig om mijn kamer te versieren. Niemand die het dan ziet, inclusief ikzelf niet.

Het is nu trouwens tegenwoordig zo snel donker in huis! Ik merkte het vooral toen ik mijn video met sinterklaascadeautjes wilde opnemen. Ik was toen ineens heel erg dankbaar voor de lampen die ik overgekocht heb van collegablogger Geanne. Ik ben echt zo blij dat ik ze heb! Ik maak natuurlijk lange dagen en ben momenteel veel bezig met mijn examens en dat gaat voor. Dan zijn die lampen toch wel ontzettend handig als het al een beetje begint te schemeren en ik toch met mijn camera aan de slag wil!

Ben jij al naar een kerstmarkt geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “My life in pictures #81

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.