Persoonlijk

My life in pictures #80

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Joey en ik waren 3 maanden samen en we gingen alweer samen naar een concert! 

Joey en ik waren 3 maanden samen. Als kleinigheidje had ik een foto op fotopapier geprint en ingelijst. Die hangt nu aan de muur in zijn woonkamer. Is overigens niet deze foto hoor haha!


In de ochtend spelen met Ice. Ze vond mijn vinger erg interessant speelgoed haha!


Joey en ik gingen samen naar het concert van Bullet For My Valentine met Cane Hill en Killswitch Engage in het voorprogramma. Grappig feitje is dat hij de tickets had besteld toen we nog aan het daten waren. Er zat toen een briefje bij om een beetje te polsen of het iets zou worden tussen ons. And here we are; al ongeveer 3,5 maand verder! <3 Om het nog leuker te maken: Tijdens die bewuste date had ik het nog over dat concert, dat ik er graag heen wilde en nog kaartjes moest kopen haha! Het was overigens de derde keer dat ik ze live zag.


Lui in mijn veeeel te grote Our Last Night shirt. Het is een XXL shirt omdat alle andere maten tijdens de tour in mei 2015 al uitverkocht waren. Ik pas er twee keer in haha! Waarschijnlijk ga ik hem nog customizen, ik heb daar al enige tips voor ontvangen.

Heb jij Bullet For My Valentine een keer live gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.