Persoonlijk

My life in pictures #79

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Joey en ik gingen samen naar een concert en hij kreeg twee kittens. 

If your love is just a dream, don’t wake me up. It’s hard enough to face the world alone

Ik kende deze band niet voordat ik ze zag, maar damn wat waren ze goed!

Het was zo leuk om Exodus voor de tweede keer dit jaar te zien! Ze waren weer hartstikke goed en hoewel wij op balkon stonden, zijn we niet onopgemerkt gebleven door de vocalist, want daar hadden we een paar keer interactie mee.

De hoofdact, Obituary viel ons een beetje tegen. We hadden meer het gevoel dat we naar een repetitie zaten te kijken dan een optreden. Uiteindelijk kreeg ik het steeds meer benauwd aangezien ik heel erg verkouden was, dus zijn we wat eerder vertrokken richting huis.

Toen Ice en Anthrax binnen kwamen zijn ze eerst op ontdekkingstocht gegaan. Op een gegeven moment was duidelijk dat Ice (poesje) gelijk haar vrouwelijke kant wilde laten zien door bij de schoenen te neuzen en er ook gewoon in te kruipen haha!

De volgende dag had ik op een gegeven moment een slapende Anthrax (kater) op schoot. HOW CUTE?! Hij heeft letterlijk een uur op mijn schoot liggen slapen en ik moest mijn best doen om niet per ongeluk een onverwachte beweging te maken. Zat ik daar midden op de keukenvloer haha!

Ben jij recentelijk naar een concert geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.