Persoonlijk

My life in pictures #78

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik leerde voor een examen en had een Halloween feestje.

Broodjes ei als ontbijt op bed van lieve Joey. Die dag dook hij de studio in voor opnames en werkte ik lekker thuis.

In de vakantie besloot ik alvast te leren voor mijn examen van fotografie theorie, die ik afgelopen donderdag had. Gelukkig heb ik hem afgerond met een voldoende! Natuurlijk is het nog hopen dat het met de rest ook goed gaat.

Een spelletjesavond samen met Joey en Robin op de vrijdagavond. Gezellig! Aan mij werd namelijk de vraag gesteld wat we zouden gaan doen en aangezien het weer niet zo geweldig was, zei ik ”Laten we een spelletje gaan doen”. Ze keken me stomverbaasd aan, want ik had een keer eerder verteld da ik niet zo dol meer ben op spelletjes spelen. Desondanks vond ik het heel erg leuk, maar het waren ook de wat minder standaard spelletjes die we hebben gespeeld; Exploding Kittens en Cards Against Humanity.

Een perfecte avond: Lekker op de bank kruipen onder mijn fleece deken met een boek en een kop thee erbij!

Gisteren ging ik naar een Halloween feestje met 8 meiden! Uiteindelijk besloot ik om als heks te gaan, want dat was prima te doen met kleding die ik had. Ik heb ook gevlogd, dus die video komt morgen online!

De tijd gaat zo ongelooflijk snel! Ik heb nog geen stageplek voor mijn afstudeerstage, terwijl ik daar begin januari aan zal moeten beginnen. Het is echt bizar dat we nog maar een korte tijd naar school moeten en dan de laatste periode alweer aanbreekt van het afstuderen. Ik merk ook wel dat ik dit jaar nog meer gespannen en gestrest ben dan normaal. Ik wil namelijk zo weinig mogelijk achterstand krijgen om verlenging van de studie te voorkomen. Het liefst wil ik namelijk in juni gewoon mijn diploma in mijn zak steken. Maar natuurlijk kan ik niet meer doen dan mijn best en als het allemaal niet in een keer lukt, dan is dat niet anders.

Heb jij dit weekend ook Halloween gevierd?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “My life in pictures #78

  1. Ik vind je halloween look echt heel gaaf! En lang leve zwarte kleding xD haha. Gisteren had ik ook een Halloween feestje en was ik ook ‘verkleed’ als heks. Het enige wat ik had gekocht was een heksenhoed, de rest hing ook gewoon in de kast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.