Persoonlijk

My life in pictures #76

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging naar Absolva en knuffelen met een kitten. 

Ondanks dat ik ziek was, ging ik toch mee naar het concert van Absolva in Erica, omdat ik het niet zag zitten om de hele dag alleen te zijn. Ik vond het een fantastisch concert en natuurlijk kon een leuke foto met de band niet ontbreken. Heel veel liefde voor deze band! 

Op bezoek bij mijn zus voor een verjaardagsfeestje, maakte ik kennis met deze schattige kitten! Ik heb er mee geknuffeld en het beestje vond me blijkbaar wel lief, want mijn hele hand werd onder gelikt haha! Ik werd echt super vrolijk van deze kleine floof <3

Ik voelde me eindelijk weer beter, dus ik zat vrolijk in het zonnetje in de bus op weg naar Joey voor een gezellig weekendje samen.

Dan zit je rustig op de bank en zie je ineens een muis door de woonkamer lopen! Later schoot ie door de rest van het huis en toen hij eenmaal stil zat maakte Joey deze foto, want we vonden hem heel erg schattig. Later is hij naar buiten gebracht.

Op vrijdagavond lekker bij een kampvuur zitten, nou ja uiteindelijk bleef het niet meer bij een bescheiden kampvuur, maar hebben we een oud badkamermeubel in brand gezet haha! Het was in ieder geval lekker warm.

Afgelopen week heb ik flink uitgeziekt en voel me gelukkig weer een stuk beter. Ik hoop dat ik de rest van het jaar niet meer ziek word, want bah wat vind ik dat altijd maar weer vervelend. Ik wil altijd van alles doen en dat lukt me dan gewoon niet. Dan baal ik als een stekker en ga ik me heel snel vervelen. Maar goed, ik heb gedaan wat ik kon en dat ging nog redelijk goed! Nog even doorbijten en dan is het alweer herfstvakantie. De tijd gaat super snel!

Word jij ook zo blij van kittens?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #76

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.