Persoonlijk

My life in pictures #75

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging uit eten met Joey en bracht een bezoek aan de kapper. 

Kunnen we alsjeblieft even terug naar de zaterdag van CityRock Leeuwarden? Het was zo leuk om met de jongens van Helhorse te kletsen!

~Take me to a place where I belong~

Liefde is… Samen naar de wok! Eindelijk kunnen we zeggen dat onze eerste datenight een feit is haha! Toen we nog aan het ”daten” waren zijn we 2x de natuur in gegaan en een weekend naar Into The Grave, dan is een etentje toch even hele andere koek haha! Ik vond het echt super leuk en ik straalde helemaal. Ik weet dat je dit leest schatje, dus dankjewel! <3

Goedemorgen zonneschijn! Gelukkig hoefde ik die dag maar kort naar school, want het werd behoorlijk warm. Ik heb na schooltijd lekker buiten kunnen genieten van het weer!

Bij Kinki Kappers. Mijn haar was al geknipt, maar ik moest wachten op mijn beurt voor het verven. De kleur bleef nog even een verrassing…

De bovenlaag is weer wat donkerder geworden en wat warmer van kleur. Door de maanden heen was mijn haar nogal gelig blond geworden door de zon en het gedeelte wat zwart hoorde te zijn was inmiddels donkerbruin. Ik ben erg blij met het nieuwe resultaat en ga er de komende maanden weer optimaal van genieten!

Een maandje samen met mijn lieve mannetje! En de grap is, het voelt al zoveel langer! We vullen elkaar goed aan en de liefde spat er vanaf.Het voelt anders dan wat ik bij andere jongens had. Maybe I finally found Mr. Right?!

Nu ik dit typ zit ik met mijn laptop op de bank, terwijl Joey naar een bandrepetitie is. Het is wel even wennen om alleen te zijn in zijn huis en ik vind het nu nog een beetje moeilijk. Ik heb altijd wel even tijd nodig voor ik me ergens volledig thuis voel. Bovendien is dit mijn eerste vriend die echt op zichzelf woont, dus ik ben het niet gewend. Ach in ieder geval hebben we onze eigen dingetjes en dat is belangrijk! Het is fijn dat ik weet dat ik mijn eigen ding gewoon kan doen en desnoods wil hij ook helpen bij het maken van foto’s en dergelijke. Joey is gewoon een schat! Ik ben echt heel erg blij met hem! <3

Wat vind jij van mijn nieuwe haar?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #75

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.