Persoonlijk

My life in pictures #74

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Muziek speelt deze keer een grote rol, in verschillende opzichten! 


Toen ik wilde gaan slapen hoorde ik muggen, dus besloot ze eerst dood te slaan voor ze mij konden steken. Maar terwijl ik daar mee bezig was, zag ik ineens dat er een vlinder op mijn Green Day poster zat. Zou die vlinder ook van Green Day houden? Haha! 

Joey is naar Lowlands geweest en vond dat hij iets voor mij mee moest nemen. Hij verraste me met het Sum41 Tourshirt mét een handtekening van Dave! Ik ben er echt super blij mee!

Thuis na een gezellig weekend bij Joey. We hadden feestjes, hij bracht me ontbijt op bed en we hebben heel veel geknuffeld en goede gesprekken gehad.

Deze duif zat hem zo lekker te chillen in de zon, dat ik er wel een foto van moest maken. Natuurlijk heb ik Saske even getagged, want die is gek op duiven.

Het was weer tijd voor school! Officieel moest ik die dag tot 17:00, maar we mochten om 15:30 al gaan. Chill!

John Coffey trad op tijdens CityRock Leeuwarden en omdat het voor mij de laatste keer was dat ik ze zag, moest en zou ik met David op de foto. Ik besloot braaf te wachten bij de backstage ingang, ondanks dat ik een backstage bandje had. Ik vond het not done om het backstage te gaan vragen, dus ik vond het wel waard om een uurtje op hem te wachten! Het is echt een toffe vrolijke gast en hij gaf een compliment op mijn zebratelefoonhoesje haha!

Afgelopen weekend liep ik rond als huisfotograaf op CityRock Leeuwarden. Mocht je de foto’s nog niet gezien hebben, dan kun je die hier bekijken. Ik vond het weer erg leuk om rond te lopen als fotograaf op het festival. Natuurlijk heb ik tussendoor ook wel genoten van de muziek. Ik vond het leuk om te zien dat CityRock heel ander publiek trekt dan Into The Grave, terwijl het van dezelfde organisatie is. In ieder geval heb ik het er weer naar mijn zin gehad en ben erg benieuwd naar volgend jaar!

Ben jij naar CityRock Leeuwarden geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “My life in pictures #74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.