Persoonlijk

My life in pictures #73 + personal update!

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Nouja, ik had eigenlijk vorige week een nieuwe  My life in pictures moeten plaatsen, maar ik had in 2 weken tijd maar 1 foto geupload… Oepsie! Inmiddels heb ik er 3 opgespaard zodat ik er toch weer een artikeltje over kan maken, gepaard met een personal update! 

Hoera! Eindelijk de 450 abonnees behaald op mijn YouTube kanaal! Ik heb daar echt heel lang op gewacht, dus ik ben er echt super blij mee! Abonneren op mijn kanaal kan natuurlijk nog steeds en is geheel gratis.


Een plectrum van Kreator gekregen tijdens Metalfestival Into The Grave! Zo blij mee! Ik heb alleen geen idee van welke bandmember het is, want het ging allemaal zo snel en er staat geen naam op. Mijn geluk kon niet meer op en ik vond ook wel dat ik het verdiend had na al dat uitkijken voor crowdsurfers haha!


Wie mij gezien heeft op Into The Grave had het waarschijnlijk al gemerkt dat ik weer vlindertjes in mijn buik heb. Sinds de 16e officieel een stel, maar hielden het nog even stil… tot gisteren! We konden gewoon niet meer ons mond houden (al wisten goede vrienden er al wel van hoor). En ja ik weet het, het is misschien een beetje snel na de break-up met Dylan, maar soms komen er nou eenmaal dingen op je pad die je niet verwacht. Wat begon als een onschuldig gesprek, liep uit tot elkaar beter willen leren kennen door middel van dates. En ja, al vrij snel konden Joey en ik er niet meer omheen; we zijn verliefd.

Ja poeh, het is een emotionele achtbaan geweest de laatste tijd, maar ik kan wel echt merken dat het beter met mij gaat! Ik ben zo blij dat ik de revalidatie therapie voor cvs heb afgerond. Het erheen reizen hakt er best wel in en ik wilde er ook klaar mee zijn voor mijn laatste schooljaar. Dat had ik voor ik er aan begon al besloten, omdat ik in het examenjaar van mijn opleiding kom kan ik gewoon niet teveel missen. Zolang ik blijf luisteren naar mijn lichaam en niet teveel op mijn bordje neem, moet het allemaal wel goed komen. Al moet ik zeggen dat ik het nog steeds wel eens lastig vind als dingen even niet lukken hoor. In ieder geval voel ik me veel vrolijker en heb ik veel meer energie om dingen te doen. Ik heb nu ook veel meer plezier in het schrijven van blogposts en het maken van video’s. Ik denk ideeën uit en besteed er weer de volle aandacht aan. Er zijn deze maand misschien wat minder artikelen online gekomen, maar ik had die break blijkbaar even nodig. In ieder geval ga ik nu met een positieve vibe werken aan nieuwe content en ondertussen nog even genieten van mijn laatste weekje vakantie!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “My life in pictures #73 + personal update!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.