Persoonlijk

My life in pictures #72

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Twee weken geleden sloeg ik de post even over, omdat ik 2 foto’s eigenlijk wat te weinig vond om een artikel aan te wijden. Daarom hier de foto’s van de afgelopen maand! 


Onderweg in de trein naar therapie lekker lezen! Inmiddels heb ik het boek nog steeds niet uit haha! 

A fistful of fear in my hands
A bullet of betrayal in my brain
No progress comes from pleasure
We smile in ignorance and learn in pain
– Arch Enemy


Quality time gehad bij een van mijn beste vrienden. Casper en ik zien elkaar als broer en zus en het was alweer even geleden dat we echt even met z’n tweetjes hadden afgesproken. Natuurlijk zijn we samen naar bevrijdingsfestival geweest, maar dat is toch anders.


Als je dan toch zelf een pizza maakt, moet je het wel op een creatieve manier doen! Ik besloot een kattenpizza te maken. En man wat was dat lekker zeg! Gelukkig had ik nog snel even een foto gemaakt voor ik aanviel.

Ja ik heb niet zoveel foto’s gemaakt, maar ik wist ook niet zo goed waarvan. Ik was een beetje in de war na de break-up. Ik moest gewoon even wennen aan het idee dat ik weer vrijgezel ben na een relatie van bijna 9 maanden. Inmiddels vliegen de dagen voorbij en vraag ik me soms af waar de tijd blijft. Ik heb echt het gevoel alsof de vakantie veel te snel voorbij gaat. We zijn namelijk morgen alweer augustus! Over morgen gesproken, dan sta ik samen met mijn oom op een rommelmarkt  (als het weer natuurlijk even goed mee werkt). Ik heb er heel erg veel zin in! Wie weet wordt dan later deze week de shop my closet weer aangepast!

Heb jij wel eens zelf pizza gemaakt? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #72

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.