Persoonlijk

My life in pictures #71

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging naar Schiermonnikoog en het festival Jera On Air.

Met school gingen we op excursie naar Schiermonnikoog. Al weer. Schiermonnikoog is best leuk hoor, maar dit was voor mij de tweede keer in het schooljaar. Ze hadden wel iets originelers mogen bedenken wat dat betreft haha!


Vorig weekend was het tijd voor het festival Jera On Air! Op de vrijdagavond voor mij niet zoveel interessants, maar Thy Art Is Murder was wel super vet!

En dan de zaterdag was het tijd voor onder andere Our Last Night! Natuurlijk ging ik ook naar de signing session om de boys weer te knuffelen en even een praatje te maken. Hier een foto met Trevor. Eigenlijk was hij de tweede in de rij, maar ik heb ze geüpload zoals ik ze binnen had gekregen via Whatsapp. Vriendlief had namelijk de foto’s gemaakt.


Kunnen we het er even over hebben hoe cute deze foto is? I freaking loveeee Alex <3 Deze keer vroeg hij weer naar hoe het persoonlijk ging, dubbelop zelfs. Maar ik kan ook helemaal niet bij hem liegen. Ik ben altijd eerlijk tegen hem en als ik wil huilen dan doe ik dat gewoon. Het is gewoon een schat van een mens en zeer betrokken naar de fans toe!


Bij Matthew ben ik altijd enigszins awkward. Ik weet alleen nog steeds niet waarom haha! Maar natuurlijk wisselden we weer een paar woorden uit.


Deze keer was de eerste keer dat ik fatsoenlijk heb gepraat met Timothy haha! My gosh. Hij vroeg welke bands ik die avond nog wilde zien. Ik antwoordde met While She Sleeps, waarop hij zei:Good one! I want to see them too! Ik begon op dat moment helemaal te stralen haha, vandaar de super awkward foto.

Een foto van onze squad, of nouja bijna iedereen staat er op. Er ontbreken een paar bij deze foto. In ieder geval heb ik het ontzettend leuk gehad met deze mensen. Iedereen kende wel iemand uit de groep, maar de helft kende elkaar dus niet, echt super grappig! De Whatsappgroep is nog steeds in tact, want het is een erg leuke groep!


Gisteren plaatste ik nogmaals een foto met Trevor, maar dan de knuffelfoto. Zijn knuffels zijn fijn! Ik kan alleen nog steeds niet bij het feit dat hij maar een jaar ouder is dan ik haha!

Ik heb echt genoten van Jera On Air! Het was voor mij de eerste keer dat ik daar heen ging. Ook de eerste keer dat ik op een festivalcamping stond. Ik vond het wel een beetje spannend hoor! Aan de ene kant hadden we geweldig weer qua temperatuur, maar jammer genoeg hebben we ook aardig wat regen gehad. Op zich niet zo erg, maar het had wel als gevolg dat de tent van Dylan en mij in de nacht van zaterdag op zondag een beetje nat was van binnen. We waren sowieso zondagavond best wel blij om weer in een normaal bed te slapen haha! Kamperen is niet zo mijn ding, maar waarschijnlijk gaan we volgend jaar gewoon weer!

Ben jij al eens naar Jera On Air geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #71

  1. Ik heb ook eens met een tent op een festival gestaan. Brrr al die enge beesten, niet fijn. Maar ik wil ook nog een keer naar Graspop, dus weer een stomme tent in 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.