Persoonlijk

My life in pictures #70

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik sprak af met collegablogger Dennis en ging naar het concert van Trivium en Megadeth. 


The music connects us, unites us more. Our masses strengthened an unstoppable horde. We’re all now a family. Together let’s show the world what we say.
Ik was alvast in de Trivium stemming! 


Samen met een klasgenoot eten bij de Wagamama in Amsterdam na onze excursie. We wilden eigenlijk als klas ergens eten, maar werden het er niet over eens waar we gingen eten. Toen zijn wij met z’n tweetjes maar weggelopen haha!


Helemaal ready om op bezoek te gaan bij Dennis en daarna door te gaan naar de Oosterpoort!


Natuurlijk even op de foto met Dennis! Jammer genoeg kon hij niet meer naar het concert vanwege liesbreuk, dus nam ik zijn ticket over. Ik ben hem er nog steeds dankbaar voor! Daarbij was het gezellig, die paar uurtjes dat ik op bezoek was. Voor herhaling vatbaar!


Ik stond zo ongeveer vooraan tijdens Trivium! En omg wat waren ze geweldig! <3


Ook bij Megadeth stond ik vooraan! Ook maar goed ook want ik werd bijna geplet haha! Was echt super gaaf om deze band voor de tweede keer te zien!

Bij Trivium kreeg ik een plectrum te pakken. Ook wist iemand voor mij een set list te bemachtigen en ik was zo blij met deze twee dingen dat ik spontaan begon te huilen haha!


Een oude foto van mijn vader en mij, want gisteren was het een jaar geleden dat mijn vader overleed. Ik schreef het gedicht Papa ik mis je. Neem zeker even een kijkje als je die nog niet gelezen hebt!

Het waren nogal emotionele weken. Ook vandaag is het een vreemde dag; de tweede Vaderdag zonder mijn vader. Nu komen de laatste loodjes voor school, wat nogal hectisch is. Bovendien ga ik volgend weekend naar Jera On Air en ik hoop dat ik dan eindelijk een beetje kan ontladen van alle stress.

Ben jij recentelijk naar een concert geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

5 thoughts on “My life in pictures #70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.