Persoonlijk

My life in pictures #69

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging onder andere voor het eerst naar het kattencafé in Groningen en sprak af met Patricia. 

Ik ging voor het eerst naar Kattencafé op z’n kop in Groningen. Dit is O’Malley een smiecht die maar al te graag mijn eten en drinken wilde hebben. Dat liet ik natuurlijk niet gebeuren, maar o, o, wat een gedoe met dit beestje haha! Verder wel een lieve kat hoor! Aan de andere kant van het raam lag een kat de hele tijd te slapen. 

Gezellig Groningen in geweest met vriendinnetje Patricia! We gingen onder andere naar de Primark, maar hebben ook heerlijk in het zonnetje in Noorderplantsoen gezeten. We hadden mazzel dat het zulk lekker weer was. Eigenlijk was er voor die dag regen voorspeld, maar we hebben geen druppel regen gezien!

Ik appte Dylan: Dylaaaaaan mag ik straks een ijsje? Op de heenreis had ik het namelijk zo warm, dat ik spontaan zin in ijs had. Helaas was mijn overstap te kort om zelf ijs te halen, dus dan maar een ijsje krijgen van vriendlief!

Vanwege het lekkere weer gingen we gezellig naar het strand van Scheveningen om te wandelen. Na een tijdje kregen we beide trek en hadden we wel zin in Grieks, dus besloten we te gaan eten bij een Grieks restaurant. Ik grapte: dit is stiekem nog om het half jaar samen zijn te vieren. (omdat Skreamer rond die tijd niet door ging, hebben we het uiteindelijk niet meer echt ‘gevierd’)

Nog maar een paar weken te gaan en dan is het alweer zomervakantie! Het gaat allemaal zo snel! Ik ben alleen een beetje bang dat ik de deadlines niet ga halen, maar we zullen het zien hoe het gaat. In ieder geval ga ik mijn best doen.

Wat heb jij gedaan met het mooie weer?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

12 thoughts on “My life in pictures #69

  1. Wat grappig een kattencafé. Had er echt nog nooit van gehoord. Wel van honden disco’s en honden hotels, maar hier nog nooit van. Het ijs verhaal herken ik wel. Mijn vriendin heeft eigenlijk altijd wel zin in een ijsje. Al zou het min twintig zijn. Zelf heb ik niet zo heel veel gedaan. Een beetje luieren in de zon samen met mijn vriendin en haar honden

    1. Het kattencafé is een café waar je tussen de katten kunt genieten van drinken met een versnapering. De katten komen uit het asiel en kunnen ook geadopteerd worden! 🙂

      1. Echt super leuk dat het bestaat. Hopelijk bestaat zo iets ook in de beurt van Rotterdam. Ga straks maar gelijk even kijken op google. Echt super lief en slim dat iemand dat ooit is begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.