Persoonlijk

My life in pictures #68

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik richtte me voornamelijk op school en spendeerde een weekend met Dylan.

The Vampire Diaries kijken met Dylan! Hoewel ikzelf eigenlijk al verder was, ben ik weer opnieuw gaan kijken samen met hem. Inmiddels zijn we begonnen aan seizoen 2! 

Alweer 7 maanden samen met dit mannetje. De tijd gaat ongelooflijk snel! Echt bizar eigenlijk, maar misschien komt dat ook omdat we elkaar niet heel vaak zien.

Throwback naar een maand geleden met gekke Gordon. Hij lag in de krantenbak te slapen, maar kwam na een tijdje bij mij liggen. Ik hou zoveel van katten!

Zoals ik in het artikel van gisteren al uitlegde voel ik me de laatste tijd geestelijk nogal bagger, maar ik merkte wel dat het heel erg opluchtte om het artikel te schrijven. Ik wil ook iedereen bedanken voor de lieve reacties! Ik ben zo blij met de kleine #FlawlessFamily die inmiddels ontstaan is! Ook met dit artikel merk ik weer hoe fijn ik het vind om te schrijven. Daarom wil ik het ook zo graag weer oppakken, omdat ik weet dat ik er blij van word. Natuurlijk gaat school voor op de momenten dat het heel druk is, maar dat weerhoudt mij er niet van om af en toe weer een artikel te verzorgen. Floor Flawless is back!

Ben jij ook zo dol op katten?

Lots of love,
Floor Flawless

11 thoughts on “My life in pictures #68

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.