Persoonlijk

My life in pictures #67

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging naar de DYTG en Bevrijdingsfestival Zwolle

Aangekomen bij de DYTG en chillen bij de gezellig stand van Age Network! Ik voelde me heel erg thuis tussen de mensen daar! Ik heb gepraat met mensen die ik al kende maar ook met mensen die ik nog niet kende. 

Yaaas een bandje van Ericos kunnen scoren! Na alle jaren van trouw support super leuk om zoiets te hebben!

Delain EINDELIJK weer live gezien! Deze keer tijdens Bevrijdingsfestival Zwolle! Ook zag ik John Coffey weer live, beide waren weer een feestje!


Drinken uit mijn nieuwe mok die ik voor €0,30 kocht in de kringloop op Urk. Mega schattig toch?! Voor de mensen die me nog niet zo goed kennen: Ik hou van katten!

Wat is de meivakantie toch snel voorbij gegaan! Morgen moet ik helaas alweer naar school. Wel jammer dat het mooie weer nu pas eindelijk een beetje is doorgedrongen, want dan zitten we morgen weer in zo’n warm gebouw haha! Vandaag nog maar even genieten van het mooie weer!

Ben jij ook naar een bevrijdingsfestival geweest? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #67

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.