Persoonlijk

My life in pictures #66

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik spendeerde twee weekenden met Dylan en we waren een half jaar samen! 

Leuk weekend gehad met Dylan, ondanks dat ik op de zaterdagavond ziek begon te worden. Ik heb hem een rondleiding gegeven in ons dorp en laten zien waar ik op school heb gezeten en dergelijke. 

Gordon ligt altijd in de krantenbak te genieten van de zon. CUTENESS OVERLOAD!

Een half jaar samen met lieve Dylan! Een jaar geleden had ik niet verwacht dat ik zou staan waar ik nu sta. Onze relatie geeft mij de kans om mezelf te ontwikkelen en over mijn angsten heen te komen + dingen te verwerken. Ik ga in kleine stapjes vooruit en dat met heel veel support van lieve Dyl die heel veel engelengeduld heeft!

Nog even een jeugdthriller lezen voor het slapen gaan. Niet de meest slimme keus voor als je naar bed gaat, maar ik ben op een spannend moment gewoon gestopt met lezen en gaan slapen haha!

Het is nu eindelijk weer even vakantie! Pfoe wat was ik daar aan toe zeg! Even voor het grootste gedeelte niet aan school denken en voornamelijk leuke dingen doen. Zo ga ik met Koningsdag naar een markt om vervolgens de verjaardag van mijn zus te vieren. Ook ben ik volgend weekend weer te vinden bij de Dutch YouTube Gathering! Wat een gezelligheid!

Heb jij vakantie? Zo ja, wat zijn jouw plannen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

5 thoughts on “My life in pictures #66

  1. Ha, vakantie! Nee, helaas, ik ben een “huisvrouw”, dan is vakantie niet meer wat het geweest is. Met Koningsdag heeft mijn man wel vrij en als het lekker weer is gaan we naar het parkfestival in Sittard. Van die boeken heb ik vroeger de hele reeks gehad, geen idee waar ik ze gelaten heb. Maar die zijn wel erg leuk om te lezen. Heel veel plezier komende week!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.