Persoonlijk

My life in pictures #65

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In de afgelopen twee weken was het Pasen en maakte ik mijn eigen Powerpuff Girl poppetje! 

Met Pasen dacht ik lekker uit te kunnen slapen met de verandering van winter- naar zomertijd. Maar toen werd ik ‘s ochtends vroeg verrast met een lekker paasontbijt! Een gekookt eitje op brood, hmmm! 

Op paasmaandag gingen we bij mijn oudste zus thuis lekker gourmetten. Uiteindelijk zat ik echt propvol, maar heb er zeker van genoten!


Tijd om een shoplog te filmen! Dat had ik al lange tijd niet meer gedaan en deze keer had ik wel genoeg gekocht om te laten zien!


Ik in Powerpuff Girl stijl! Ik was vroeger echt dol op de Powerpuff Girls en vond het dus super grappig om een versie van mezelf te maken hihi!

In de afgelopen week ben ik de hele week druk bezig geweest met dingen voor school. Het was weer het einde van de periode, dus dan zit je met deadlines van opdrachten inleveren en het maken van toetsen. Gelukkig is merendeel gewoon goed gegaan!

Hoe heb jij Pasen gevierd? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #65

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.