Persoonlijk

My life in pictures #63 + Personal update

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik kreeg de giftswap binnen en ik was jarig. 

Ik kreeg de giftswap binnen van Liesjaa en pakte hem uit in deze video.

Ik hou nog steeds van dit hemdje! Ooit ergens tweedehands gevonden.

Bday girl! Nu ben ik dus alweer 22. Echt zo’n niet veel zeggende leeftijd haha!

Wellicht heb je gemerkt dat het de afgelopen paar weken angstig stil was op mijn blog. Het is namelijk zo dat ik de laatste tijd niet zo lekker in mijn vel zit. Ik hou er niet van om met tegenzin te posten, dus liet ik het maar even voor wat het is. Lichamelijk heb ik een forse klap achteruit gekregen, maar ook geestelijk lig ik een beetje overhoop. Eigenlijk heb ik nu pas de klap gekregen voor het feit dat mijn vader is overleden. Ik denk dat het verwerken nu een soort van begonnen is. Ik hoop dat ik me snel weer wat beter voel, maar ik kan daar niks over beloven. In ieder geval zal ik proberen weer af en toe te updaten en ook weer video’s te maken.

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #63 + Personal update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.