Persoonlijk

My life in pictures #62

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Nouja, deze keer is het van de afgelopen maand, omdat ik 2 weken terug maar 1 foto had en ik dat te weinig vond om een heel artikel aan te wijden. In de afgelopen maand vierde ik Valentijnsdag met Dylan en ging ik naar de Huishoudbeurs! 


Take my hand tonight, let’s not think about tomorrow

Op Valentijnsdag weer lekker matchy matchy gekleed en op de bank knuffelend The Vampire Diaries zitten kijken. Perfect!

Dit kettinkje kreeg ik als klein cadeautje van Dylan voor Valentijn. Yay voor echt zilver!

Alweer 4 maanden samen met deze gek! Wij kunnen 9 van de 10 keer ook gewoon geen normale foto’s maken haha!

Het was super gezellig bij de Huishoudbeurs en super leuk om alle meet&greets te begeleiden. Daarnaast heb ik na al die jaren eindelijk een keer met Dionne gepraat en kon ik eindelijk een keer met haar op de foto! Ik smolt overigens toen ze me een compliment gaf op mijn piercings, zo lief! <3

Ik merk overigens nu het weer zonniger wordt dat ik weer meer zin heb om foto’s te maken. Nu moet ik het alleen nog gewoon DOEN! Haha! Ik vind het namelijk niks aan om grauwe foto’s te plaatsen, want dan ben ik er zelf ook niet tevreden over. Ik ga in ieder geval proberen mijn Instagram account weer wat actiever te maken!

Hoe was jouw februari?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #62

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.