Persoonlijk

My life in pictures #61

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Dylan en ik waren alweer 3 maanden samen en mijn naam werd voor het eerst in al die jaren dat ik dat ik bij Starbucks kom fout geschreven!

3 maanden samen met deze leukerd en we zijn elkaar voorlopig nog niet zat! Soms is het lastig om elkaar een aantal weken niet te kunnen zien, maar dat is altijd even doorbijten. We maken er altijd een leuke tijd van op de momenten dat we elkaar wél zien!


Voor het eerst in 4 jaar tijd dat ik bij de Starbucks kom, wist iemand in Rotterdam niet hoe ze de naam Floor moest spellen. Volgens haar heette ik dus Florre…

Mooie beoordeling van Eelco gekregen op mijn stage! Enne let niet op de fouten, want hij heeft dyslexie dus hij kan er niks aan doen!


Ik heb een keer een artikel gewijd aan de boekenserie Maaike en Domenico. Ik leende de boeken altijd van de bibliotheek, maar ik wilde ze eigenlijk toch ook wel zelf in de boekenkast hebben staan. Ik keek regelmatig op Marktplaats of ik iemand kon vinden die de boeken verkocht. Afgelopen week vond ik dan toch eindelijk iemand die meerdere delen verkocht! Ze verkocht de eerste 7 delen en je kon bieden. Uiteindelijk had ik het hoogste bod en werd alles geregeld. Ik ben er super blij mee! Nu alleen deel 8 en 9 nog krijgen en dan heb ik de serie compleet!

De eerste week school is alweer achter de rug. Ik vond het eigenlijk wel weer even wennen aangezien ik helemaal in het ritme van stage zat. Ik ben zelfs bij een les bijna in slaap gevallen doordat ik korte tijden gewend was door de aangepaste uren. Oeps! Nu is het voorbereiden voor de examens van Engels, Nederlands en rekenen. De examens komen er snel aan dus ik hoop maar dat het allemaal goed gaat!

Hoe gaat het met jullie? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

6 thoughts on “My life in pictures #61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.