Persoonlijk

My life in pictures #60

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik kocht onder andere nieuwe sd kaartjes en het was #zwerfboekendag!

Ik bestelde twee sd kaartjes om mee te filmen: Eentje voor mijn vlogcamera waar ik deze video mee heb gefilmd en een extra kaartje voor mijn spiegelreflex. 

Ik kocht deze 5 boeken van Charmed over van een meisje van de YA series en boeken pagina <3

Selfiee! Ik ging bezig met mijn blog en voor mijn youtubekanaal.

Het was afgelopen woensdag #zwerfboekendag! Ik liet een boek achter in de trein van Groningen naar Den Haag. Jammer genoeg heb ik geen berichtje ontvangen van de gelukkige vinder.


Gisteren sneeuwde het ineens! Na een paar uur was het weer gesmolten, maar inmiddels ligt er alweer sneeuw.

Komende week is alweer mijn laatste stageweek bij DYTG. *huiliehuilie* Het goede nieuws is; ik ga dingen blijven doen achter de schermen voor deze organisatie! Hurray! Hoewel ik het zelf weken terug ook al aangeboden had, heeft Eelco gezegd dat hij het toch wel fijn vindt als ik het team blijf versterken. Hij zei dat hij veel heeft gehad aan mijn hulp als stagiaire in de afgelopen maanden. Echt super fijn om te horen!

Een minpuntje is dan wel weer dat mijn dagen na komende week er weer heel anders uit zullen zien. Eigenlijk kijk ik er wel een beetje tegenop om weer naar school te moeten. Natuurlijk ga ik wel in overleg met mijn therapeut kijken hoe ik het dan moet gaan aanpakken, maar voor we dat kunnen doen moet ik eerst mijn rooster weten en dat is op dit moment nog niet bekend.

Tagged ,

6 thoughts on “My life in pictures #60

    1. Ik denk dat ik het zo houd, ben het eigenlijk wel leuk gaan vinden zo haha! Moet binnenkort alleen wel de uitgroei laten bijverven, want bij het zwarte lok van mijn lok zie je het inmiddels best wel erg.. Ik heb het nu 4 maanden niet geverfd dus mag ook wel weer :p

  1. Hoi,even een vraagje…wat bedoel je met de boekenpagina?ik ben nl op zoek naar YA boeken, vandaar.
    Leuk blog heb je en ook je YT kanaal is leuk om te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.