Persoonlijk

My life in pictures #6

De tijd vliegt voorbij in deze laatste maand van het jaar. Ik merk het ook aan mezelf. Ik ben de laatste paar dagen veel aan het slapen, waardoor ik de tijd niet kan nemen om een artikel om 10 uur online te krijgen. De afgelopen 2 weken heb ik niet zoveel foto’s gemaakt voor My life in pictures. Ik was er deze periode wat minder druk mee bezig. Toch heb ik weer een paar voor jullie. Laten we gaan kijken naar de afgelopen 2 weken.

My life in pictures #6Ik ging naar het VIP event van Paris2Day en ontmoette daar Rowan! Ik volg haar nu al een tijdje en vond het daarom super leuk om haar te ontmoeten!

My life in pictures #6Post uit Amerika! Ik kreeg een kalender opgestuurd van de bassist van Our Last Night. Op deze kalender staat bij elke maand een foto waarop hij een yoga pose uitvoert. Deze zijn tijdens de tour van de band gemaakt en dus zit er ook een foto bij die gemaakt is in Amsterdam. Ik ben er superblij mee!

My life in pictures #6Candycane! NOMNOM! Ik heb had gekregen van mijn nichtje, omdat ze het zelf niet lekker vind.

My life in pictures #6Bij Suzie om een video te maken. Deze komt naar verwachting morgen online.

My life in pictures #6Ook ik mocht een handje achterlaten op haar muur! Die van mij is helemaal in de hoek bij de onderste tak van de geschilderde boom, omdat ik niet zo groot ben haha.

Ik hoop tijdens de kerstvakantie wat meer foto’s voor jullie te maken. Ik heb namelijk nog geen idee wat me zoal te wachten staat. In ieder geval wil ik iedereen alvast prettige feestdagen wensen!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.