Persoonlijk

My life in pictures #59

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Zo vierde ik kerst en behaalde ik twee mijlpalen! 

In Zaandam gingen we naar de kringloop. Dit was mijn boekenbuit, 17 boeken voor €27,10! Het waren overigens alleen boeken van series die ik compleet wil maken! 

Op eerste kerstdag gingen we een lopend buffet houden met verschillende rijstgerechten. Dat heeft heel goed gesmaakt!

Op tweede kerstdag gingen we gourmetten. Ook superlekker!


Op Instagram behaalde ik de 600 volgers wowie!

So hold me close, and never let me, never let me go. At my lowest of lows, when I need you the most! And if our lives reversed, it’s you who’s falling, you who’s falling first. I will hold you close, I will never let you go <3

Via de mobiel website 2015bestnine kon je je 9 beste foto’s van dat jaar verzamelen in een collage. Dit is wat er bij mij uit kwam!

Jaaaa na maanden wachten EINDELIJK de 200 volgers behaald op Bloglovin! Dankjewel allemaal voor het volgen van mijn blog!

De vakantie zit er na vandaag helaas alweer op. Wat is dat snel voorbij gegaan zeg! Het voelt eigenlijk alsof ik geen vakantie heb gehad, door al die drukke dagen! De komende 3 weken spendeer ik nog tijd aan mijn stage bij DYTG en daarna moet ik weer terug naar school. Ook dat vliegt als een malle voorbij moet ik zeggen! Zo’n gek idee dat ik dan weer elke dag naar school moet, terwijl ik juist aan het ritme van stage was gewend, ook vanwege mijn therapie. Maar daar komt vast wel een oplossing voor!

Vond jij de afgelopen twee weken ook zo snel voorbij gaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “My life in pictures #59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.