Persoonlijk

My life in pictures #58

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. We haalden de kerstsfeer in huis en ik ging naar een concert.

11 december was het weer Paarse Vrijdag en ook ik droeg mijn steentje bij! 

Dit jaar geen kerstboom, maar een kersttafel. Het ziet er alsnog gezellig uit!

Incursion Dementa opende de avond. De drummer heb ik op Facebook en natuurlijk heb ik even laten merken dat ik er was door keihard zijn naam te roepen voor hij het podium af zou lopen. He saw me haha!

Jaaa mijn girlcrush Alissa White-Gluz! Eindelijk! Het was alleen heel erg lastig om een goede foto van haar te maken. Al mijn foto’s waren of bewogen of ze had haar handen voor haar gezicht. Dit is de enige beetje redelijke foto helaas. Maar ik was wel super blij om eindelijk Arch Enemy te zien!

Oke dit ga ik even uitleggen. Alles was in principe al weggeven, maar ik zag nog een setlist liggen. Dus wat deed ik; als een malle staan gebaren naar Michael van geef mij die setlist die op de grond ligt! Hij liep heel droog naar de coulissen, pakte daar een clean version zonder tape eraan vast vandaan en gaf het aan mij yay!

2 maanden samen met deze gek <3 Over een weekje zien we elkaar weer!

Op mijn blog was het afgelopen week een beetje rustig. Maar dit betekent niet dat ik er totaal niet mee bezig ben. In tegendeel zelfs; ik ben al plannen aan het smeden voor 2016! Ik ben aan het nadenken waar ik heen wil met mijn blog in het komend jaar en wat ik nou echt leuk vind om over te schrijven. Ik wil er weer volop van kunnen genieten en de dingen die ik geleerd heb kunnen toepassen en door blijven ontwikkelen. Ik heb in ieder geval al zin in het nieuwe jaar!

Heb jij een kerstboom in huis?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “My life in pictures #58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.